Lager ny sesong med «Neste sommer»

TVNorge med gladmelding til fansen.

NY SESONG: TVNorge bekrefter til Seoghør.no at de er i gang med innspillingen av en ny sesong av serien «Neste sommer». Foto: TVNORGE
NY SESONG: TVNorge bekrefter til Seoghør.no at de er i gang med innspillingen av en ny sesong av serien «Neste sommer». Foto: TVNORGE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Serien «Neste sommer» med blant annet Trond Fausa Aurvåg (43) og Janne Formoe (40) på rollelisten har blitt en suksess for TVNorge.

Under årets «Gullruten»-show i Bergen, vant serien prisen i klassen «beste humorprogram».

Nå har kanalen startet innspillingen av sesong nummer fire.

Det bekrefter TVNorge til Se og Hør.

Hovedrolleinnehaver Trond Fausa Aurvåg har tidligere sagt til Seoghør.no at han tror en av de største styrkene til serien, er at mange seere kan kjenne seg igjen.

- De fleste kan kjenne seg igjen i forestillingen om den perfekte familie-sommeren, hvor ferien ender opp med å røske opp i alle underliggende småkonflikter i familien.

- Kan ha kort lunte

Eivind Sander (43) - som spiller rollen som «Terje» - har tidligere avslørt til Seoghør.no at han kjenner seg igjen i deler av sin rollefigur.

POPULÆR DUO: Janne Formoe og Eivind Sander i «Neste sommer». Foto: TVNORGE
POPULÆR DUO: Janne Formoe og Eivind Sander i «Neste sommer». Foto: TVNORGE Vis mer

- Jeg kan ha kort lunte. Men jeg kan også være rolig, og slappe av med en Pepsi Max og spille Playstation med barna. Jeg har den siden også, sa han med et smil i april.

I tillegg til har også Pia Tjelta (38) og Ellen Horn (65) hatt store roller i serien.

Men det er ikke bare etablerte skuespillere som har dukket opp i løpet av de tre første sesongene.

«Skam»-stjerne dukket opp på skjermen

«Skam»-stjernen Josefine Frida Pettersen (19) har spilt i to episoder, mens hun fortsatt var et ukjent skuespillernavn for folk flest.

Josefine spilte rollen som velformannens datter.

SPRINGBRETT: Før hun ble kjent gjennom NRK-serien «Skam» dukket Josefine Pettersen (midten) opp i «Neste sommer». Foto: TVNORGE
SPRINGBRETT: Før hun ble kjent gjennom NRK-serien «Skam» dukket Josefine Pettersen (midten) opp i «Neste sommer». Foto: TVNORGE Vis mer

Ifølge IMDb.no har 19-åringen spilt i én episode i første sesong, og vi fikk også et lite gjensyn med karakteren i sesong to. 

Foreløpig er det ikke kjent når den nye sesongen vil bli sendt.

LES OGSÅ: «Skam»-stjernenes ukjente roller

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer