PRISVINNENDE SERIE: Tidligere i år fikk «Skam» tre Gullrutenpriser, årets nyskapning, beste TV-drama og beste nye programserie. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
PRISVINNENDE SERIE: Tidligere i år fikk «Skam» tre Gullrutenpriser, årets nyskapning, beste TV-drama og beste nye programserie. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpixVis mer

«SKAM»:

Lager ny sesong av «Skam»

Gladmelding til fans av NRK-serien.

NRK har bestemt seg for å lage en ny sesong av den populære TV-serien «Skam».

Det bekrefter redaksjonssjef Håkon Moslet til NTB, ifølge Dagbladet.

– Vi er i gang med å planlegge fjerde sesong nå, sier redaksjonssjef Håkon Moslet i NRK P3. Ellers kommer han med lite informasjon om neste sesong.

«Skam» er for tida inne i sin tredje sesong, der andreklassingen Isak (Tarjei Sandvik Moe) har hovedrollen.

Samtidig bekrefter NRK også at det vil bli laget en amerikansk versjon av serien, i regi av den kjente produsenten Simon Fuller.

At «Skam»-suksessen har ført til mye oppmerksomhet rundt skuespillerene, kunne Josefine Frida Pettesen - som spiller Noora - bekrefte, da hun tidligere i år besøkte TV-programmet «Skavlan».

MYE OPPMERKSOMHET: Josefine Frida Pettersen er en av «Skam»-stjernene som har fått mye oppmerksomhet etter at serien tok av på TV og nett. Foto: Scanpix
MYE OPPMERKSOMHET: Josefine Frida Pettersen er en av «Skam»-stjernene som har fått mye oppmerksomhet etter at serien tok av på TV og nett. Foto: Scanpix Vis mer

I programmet fortalte Pettersen om en opplevelse der hun måtte bevise at hun ikke ER Noora på ekte.

Da hun var på et utested sammen med noen venninner kom nemlig dørvakta bort og krevde at hun skulle vise legitimasjon.

- Jeg trodde jeg skulle få gratis alkohol eller noe, sa Pettersen lattermildt til Fredrik Skavlan.

Det viste seg å være feil. Dørvakta mente å ha på det rene at hun var 16 år og het Noora, og ikke 20 som skuespilleren faktisk er i virkeligheten.

- Han ender med å ringe politiet, der jeg måtte svare spørsmål om meg selv, som hvor jeg har bodd og hvem foreldrene mine er. Til slutt måtte jeg be dem om å google meg, fortalte hun videre.

LES OGSÅ: Dørvakta endte opp med å ringe politiet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.