Lager ny norsk kjendisreality

Fire kjente norske jenter, blant dem Linni Meister og Mari Haugersveen, byr på seg selv i ny serie.

SAMMEN I NY SERIE: Venninnene og realitykollegaene Mari Haugersveen og Linni Meister er to av jentene som eksponerer hverdagen sin i den nye realityserien «Tigerstaden».  Foto: Stella Pictures
SAMMEN I NY SERIE: Venninnene og realitykollegaene Mari Haugersveen og Linni Meister er to av jentene som eksponerer hverdagen sin i den nye realityserien «Tigerstaden». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Til høsten begynner realityserien «Tigerstaden» på TV2 Bliss. Det nye programmet vil gi et innblikk i livene til fire kjente norske jenter; Linni Meister (26), Mari Haugersveen (29), Carina Dahl (26) og Therese Haugsnes (26).

Alle har blitt kjent gjennom realityserier og nå går de sammen for å underholde norske TV-seere. Kameraene vil følge jentene på jobb og på fest og ingen av dem har manus.

- Vi vet jo ikke hvordan det går. Men vi tar sjansen, sier Dahl til VG.


Alle tre lever svært sosiale liv og er vant til å eksponere seg selv i media. Meister, som kanskje er den mest profilerte av de fire, er den eneste med barn.

- Kanskje er jeg den med mest utpreget dobbeltliv; både stille mamma og med ørlite villskap i festingen, sier den prisvinnende bloggeren Linni til VG.

Hun er et kjent ansikt i Norge etter tre sesonger av realityserien «Linni». Haugersveen har delt sitt privatliv i serien «Petter elsker Mari» med forloveden Petter Pilgaard. Carina Dahl ble kjent gjennom «Big Brother» og er også DJ, sanger og artist. Therese Haugsnes vant «Top Model» for seks år siden og livnærer seg som frisør og stylist.

Innspillingen er allerede i gang og programmet har premiere på TV2 Bliss i september.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Derfor tok jeg silikon i puppene  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer