Lager ny "Karate Kid"

Harald Zwart har fått æren av å regissere Will Smiths neste filmprosjekt.

NY KARATE KID: Will Smith skal produsere en ny versjon av filmklassikeren "Karate Kid" fra 1984, med sønnen Jaden (10) i hovedrollen.  Foto: Stella Pictures
NY KARATE KID: Will Smith skal produsere en ny versjon av filmklassikeren "Karate Kid" fra 1984, med sønnen Jaden (10) i hovedrollen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har i lang tid vært snakk om at superstjernen Will Smith (40) planlegger å lage en ny versjon av den legendariske "Karate Kid"-filmen fra 1984, da med sin egen sønn Jaden (10) i hovedrollen.

Og onsdag kunne Kulturmeglerne avsløre at det er norske Harald Zwart (43) som har fått æren av å regissere storfilmen.
Smith, som er hovedmannen bak prosjektet, er en av Hollywoods aller største stjerner og har tidligere blitt omtalt som "den mektigste skuespilleren i verden" av Newsweek.

Og med dette filmoppdraget markerer også Zwart seg nå som en av de hotteste regissørene i LA.

Regissøren fra Fredrikstad har den siste tiden jobbet med et annet stort Hollywoodprosjekt, nemlig innspillingen av "Pink Panther 2" med stjerner som Steve Martin, John Cleese, Andy Garcia og Jean Reno på rollelisten.

Filmen har verdenspremiere 6. februar i år og er tatt ut til den prestisjefulle filmfestivalen i Berlin. Dette er første gang en nordmann er representert i festivalen med en utenlandsk produksjon.

Det er Will Smith selv som skal stå bak produksjonen av "Karate Kid" og mens sønnen tar over rollen som en gang i tiden gjorde Ralph Macchio til verdens største ungpikeidol, er det den kinesiske superstjernen Jackie Chan som er tiltenkt rollen som læremesteren Mr. Miyagi.

Zwart hadde i fjor stor suksess med oppfølgeren til "Lange Flate Ballær", og nyter for tiden suksess med Tommy Wirkola-filmen "Død Snø", som han har vært med og produsert. 

– Jeg sier fortsatt "hjem" om Norge selv om jeg bor og jobber i Los Angeles. Jeg sørger alltid for å ha noen norske prosjekter slik jeg kan ta en tur "hjem" en gang i blant, har Zwart tidligere uttalt om hjemlandet.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Lager "Jurassic Park" med norske troll?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer