Lager ny film i Irland

- Det er klart at tre veldig kjente skuespillere vil bli med, sier Liv Ullmann.

AKTIV PENSJONIST: Liv Ullmann er klar for å regissere en ny film, som skal spilles inn i Irland.  Foto: Seher.no / Anders Myhren
AKTIV PENSJONIST: Liv Ullmann er klar for å regissere en ny film, som skal spilles inn i Irland. Foto: Seher.no / Anders Myhren Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Liv Ullmann (73) har en lang filmkarriere bak seg, og pensjonisttilværelsen stopper ikke Ullmann fra å lage filmer.

Nå er hun klar med et nytt internasjonalt drama som skal spilles inn i Irland. Ullmann skal snart i gang med før-produksjonen, men holder foreløpig kortene tett mot brystet.

- Filmen spilles inn i Irland. Det er klart at tre veldig kjente skuespillere vil bli med. Én fra Australia, en fra USA og en fra Storbritannia, sier Ullmann til Aftonbladet.

73-åringen elsker å jobbe, tross sin høye alder.

- Jeg forstår det virkelig ikke. Man tenker at man er ferdig, at det er slutt, men plutselig kommer det igjen. Det kan være godt å være pensjonist når man får lov å jobbe, sier hun.

Dette er første gangen hun regisserer siden filmen «Troløs» fra 2000.
 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Liv Ullmann skjelte ut Cate Blanchett 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer