Lager musikal om seg selv

Actionhelt, TV-badevakt og rockestjerne. Nå kommer musikalen om David Hasselhoffs liv !

SEPARERT: David bruker mest mulig tid på døtrene Taylor-Ann og Hayley (bildet), etter at han og kona Pamela Bach ble separert tidligere i år. Foto: All Over Press
SEPARERT: David bruker mest mulig tid på døtrene Taylor-Ann og Hayley (bildet), etter at han og kona Pamela Bach ble separert tidligere i år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Overrasker!

"Baywatch"-stjernen skal selv spille og synge i musikalen, som skal ha premiere i Australia. Deretter håper Hasselhoff (54) å dra jorda rundt på turne.

- Hele greia låter som en dårlig spøk, men dette blir et bra show. Det er skrevet i samarbeid med folkene som produserte musikalen "Chicago" i London, sier han ifølge Aftonbladet.

Det er usikkert hvilke numre fra Hasselhoffs popkarriere som skal være med i showet. Men sjansene er nok store  for at hiten "(I've been) Looking for freedom" - som toppet de tyske listene åtte uker på rad i 1989 - dukker opp en eller flere ganger..

Hasselhoff følger dermed i fotsporene til bandene ABBA og Queen, som har vært tema for musicalene "Mama Mia" og "We will rock you".

Dersom showet blir en suksess planlegger Hasselhoff - som også spilte hovedrollen i TV-serien "Knight Rider" - å sette  det opp på et casino i Las Vegas.

- Jeg vil underholde folk og Sammy Davis Jr. var min helt, sier han.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer