SEPARERT: David bruker mest mulig tid på døtrene Taylor-Ann og Hayley (bildet), etter at han og kona Pamela Bach ble separert tidligere i år. Foto: All Over Press
SEPARERT: David bruker mest mulig tid på døtrene Taylor-Ann og Hayley (bildet), etter at han og kona Pamela Bach ble separert tidligere i år. Foto: All Over PressVis mer

Lager musikal om seg selv

Actionhelt, TV-badevakt og rockestjerne. Nå kommer musikalen om David Hasselhoffs liv !

Overrasker!

"Baywatch"-stjernen skal selv spille og synge i musikalen, som skal ha premiere i Australia. Deretter håper Hasselhoff (54) å dra jorda rundt på turne.

- Hele greia låter som en dårlig spøk, men dette blir et bra show. Det er skrevet i samarbeid med folkene som produserte musikalen "Chicago" i London, sier han ifølge Aftonbladet.

Det er usikkert hvilke numre fra Hasselhoffs popkarriere som skal være med i showet. Men sjansene er nok store  for at hiten "(I've been) Looking for freedom" - som toppet de tyske listene åtte uker på rad i 1989 - dukker opp en eller flere ganger..

Hasselhoff følger dermed i fotsporene til bandene ABBA og Queen, som har vært tema for musicalene "Mama Mia" og "We will rock you".

Dersom showet blir en suksess planlegger Hasselhoff - som også spilte hovedrollen i TV-serien "Knight Rider" - å sette  det opp på et casino i Las Vegas.

- Jeg vil underholde folk og Sammy Davis Jr. var min helt, sier han.