Lager film om skrekk-uka?

Britney Spears og hennes nye paparazzikjæreste vurderer nå å sko seg på hennes helvetesuke.

NY SKANDALE?: Britney skal nå planlegge å lage en film om seg selv, som hun vil selge til høystbydende om tiden  før og etter tvangsinnleggelsen. Dette huset tilhørende Adnan Ghalib, er stedet der hun en periode gikk i skjul. Foto: All Over Press
NY SKANDALE?: Britney skal nå planlegge å lage en film om seg selv, som hun vil selge til høystbydende om tiden før og etter tvangsinnleggelsen. Dette huset tilhørende Adnan Ghalib, er stedet der hun en periode gikk i skjul. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Få dager etter at Britney Spears (26) nye fotograf-kjæreste Adnan Ghalib skal ha lagt ut intime bilder av seg selv og popstjernen til salg for fem millioner kroner, har paret ifølge Ekstra Bladet nå kommet på en ny ide som de håper vil bringe mer penger i kassa:

Den danske avisa siterer the Sun, som hevder popstjernen vil lage en film der hun forteller hva som skjedde da hun ble tvangsinnlagt, og hva hun har gjort i dagene etterpå. Planen skal være å selge filmen til høystbydende.

Pengene skal deles mellom henne og kjæresten.

The Sun hevder ifølge Ekstra Bladet også at popstjernen planlegger å stille opp på et eksklusivt intervju - for et klekkelig honorar.

Dette skal ha vært grunnen til at hun sa nei til å stille opp hos TV-psykologen Dr. Phil.

- Britney vet det kan bli vanskelig å få sett barna sine igjen, men hun vil forsøke å få noe positivt ut av det her, sier en venn av stjernen til The Sun ifølge Ekstra Bladet.

Britneys eks-mann Kevin Federline- som nå har ansvaret for sønnene Sean Preston og Jayden James - skal imidlertid gjøre alt han kan for å stikke kjepper i hjulene for kjæresteparet.

Ifølge The Sun har han bedt sine advokater om å se på muligheten for å få britiskfødte Adnan utvist og sendt tilbake til Storbritannia, samt å få ham til å vitne om hvorfor han har holdt Britney unna medisinsk behandling.

LES OGSÅ: Utnyttes av kjæresten?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer