Lager eget filmstudio

Kun måneder etter at han fikk sparken har Tom Cruise fått seg nytt filmstudio.Sitt eget!

FILMPAR: Tom og Katie har bestemt seg for å ha bryllup i Italia 18. November i år.  Foto: AP
FILMPAR: Tom og Katie har bestemt seg for å ha bryllup i Italia 18. November i år. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søt hevn for Tom!SEHER.NO:
Tom Cruise (44) lager seg nå eget filmstudio sammen med Metro-Goldwyn-Mayer. Planen er å produsere minst fire filmer i året sammen med partneren Paula Wagner.


Cruise har vært en av Hollywoods gullkalver siden 1986 med  filmen "Top Gun".


"Mission Impossible" filmene er sammen med "Top Gun" klart de mest populære filmene Tom har spilt inn. Men til tross for kassa-suksesser i kø fikk Tom sparken fra Paramount. Årsaken var at han hadde vist underlig oppførsel etter at han ble forelsket i Katie Holmes.


Etter at de ble sammen har både Tom og Katie merket manglende interesse fra film-industrien. Men med beviselig publikumstekke håper Tom å skape sin egen suksess.Den første kvinnen i livet til Tom Cruise var Rebecca De Mornay i 1983, men det ble et kortsiktig forhold. I 1985 var det slutt. 


Så gikk veien til Mimi Rogers. De giftet seg i 1986, men fire år etterpå ble det skillsmisse.


Nå kom tiden hvor han skulle få sine første barn. Julaften 1990 giftet han og Nicole Kidman seg. 3 år etterpå adopterte de Isabella Jane Kidman Cruise (13), og i 1995 var det Connor Anthony Kidman Cruise (11) sin tur til å bli adoptert. Så ble Nicole byttet ut med Penélope Cruz i 2001. De rakk ikke å gifte seg ikke og gikk fra hverandre i 2004


Nå er det Katie Holmes som står for tur. De to fant sammen i 2005 og har fått datteren Suri i april. Tom og Katie har bestemt å gifte seg i Italia 18. november i år.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer