Mariah Carey singel igjen:

Lagde TV-serie om bryllupsplanene. Så kom bruddet

- Det er bittersøtt å se meg selv prøve brudekjoler. 

PLANLA BRYLLUP: Mariah Carey holdt på å planlegge drømmebrylluep før forholdet til  forloveden James Packer tok slutt. Bryllupsforberedelsene er også dokumentert i hennes nye tv-serie «Mariah's World». Foto: NTB Scanpix
PLANLA BRYLLUP: Mariah Carey holdt på å planlegge drømmebrylluep før forholdet til  forloveden James Packer tok slutt. Bryllupsforberedelsene er også dokumentert i hennes nye tv-serie «Mariah's World». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor sommer var stjerneartisten Mariah Carey (46) lykkelig forelsket i milliardæren James Packer (49).

Paret forlovet seg i januar i år, og sangdivaen ønsket angivelig at hennes tredje bryllup skulle bli tidenes dyreste kjendisbryllup.

I oktober ble imidlertid bryllupsdrømmene til Mariah knust etter at det ble kjent at forholdet med James Packer var over.

Planlegger bryllupet på TV

Forrige uke bekreftet artisten bruddnyheten da hun gjestet talkshowet til Ellen DeGeneres (58), og i et intervju med Entertainment Tonight utdyper Mariah hva hun føler etter bruddet.

Søndag har hun premiere på sin nye tv-serie «Mariah's World», der planleggingen av det nå avlyste bryllupet dokumenteres.

At Mariah prøver brudekjoler, er også blitt foreviget på film til E!-serien. Overfor Entertainment Tonight innrømmer tobarnsmoren at det føles rart å se opptakene nå:

NUMMER EN: Mariah Careys bryllup med James Packer skulle blitt hennes tredje. Tidligere har hun vært gift med Sony Music-sjefen Thomas Mottola (t.h.) og komiker Nick Cannon. Foto: Mike Alexander/ AP
NUMMER EN: Mariah Careys bryllup med James Packer skulle blitt hennes tredje. Tidligere har hun vært gift med Sony Music-sjefen Thomas Mottola (t.h.) og komiker Nick Cannon. Foto: Mike Alexander/ AP Vis mer

- Alle de øyeblikkene er bittersøte. Men man må bare fokusere på hva enn man fokuserer på og gå videre, forteller Mariah.

Tv-serien skal angivelig også ha vært en kilde til uenighet mellom Mariah og forloveden mens de var sammen, skrev Woman's Day i oktober.

- James vil sabotere serien

Reality-serier som «Keeping Up With the Kardashians» er tidligere blitt beskyldt for å lure seerne sine ved å spille inn «falske scener».

Mariah Carey bedyrer at hennes nye tv-serie er annerledes.

- Fortellingene er interessante fordi de viser en side av underholdningsbransjen som er mer enn kjendisaspektet. Det er ekte, og jeg synes ikke det føles som et regissert reality-show i det hele tatt, legger hun til i intervjuet.

Hva eksen James Packer synes om Mariahs reality-serie, er imidlertid ikke helt sikkert.

Entertainment Tonight har tidligere sitert en ikke navngitt kilde på at Packer krever å bli klippet ut av programmet.

- Han kan sette programmets fremtid i fare, siden mesteparten av serien handler om at de planlegger bryllup, hevdet kilden for et par uker siden.

SPILTE BRUD: I 2004 spilte Mariah brud i musikkvideoen til hitlåten «We belong together». Foto: NTB Scanpix
SPILTE BRUD: I 2004 spilte Mariah brud i musikkvideoen til hitlåten «We belong together». Foto: NTB Scanpix Vis mer

En annen kilde, som skal stå milliardæren nær, påstår derimot at dette ikke stemmer i det hele tatt.

- Showet er ikke ferdig innspilt engang. Han har ikke blitt bedt om å bli klippet ut. De påstandene er fullstendig falske, sa vedkommende til Entertainment Tonight i midten av november.

Depresjon og pengekrangel

Selv påstår Mariah Carey at hun takler å se tilbake på bryllupsforberedelsene sine i «Mariah's World», men likevel har medieoppslag hevdet det motsatte.

På tross av at Mariah har gjort gode miner til slett spill offentlig, sliter hun angivelig på privaten.

NUMMER TO: Mariah Carey giftet seg med Nick Cannon i 2008. Her er de avbildet i Paris i april 2012, der de fornyet bryllupsløftene sine. Tidligere i år gikk skilsmissen deres igjennom. Foto: Thibault Camus/ AP/ NTB Scanpix
NUMMER TO: Mariah Carey giftet seg med Nick Cannon i 2008. Her er de avbildet i Paris i april 2012, der de fornyet bryllupsløftene sine. Tidligere i år gikk skilsmissen deres igjennom. Foto: Thibault Camus/ AP/ NTB Scanpix Vis mer

Ifølge en anonym kilde skal sangdivaen ha blitt deprimert etter bruddet med forloveden.

- Først så det ikke ut som bruddet påvirket Mariah. Det var som om hun forventet at ting skulle ordne seg. Nå har hun innsett at det ikke kommer til å ordne seg med James og det gjør henne deprimert, sa en kilde - som hevder å stå Mariah nær - til People i starten av november.

Ifølge TMZ har Mariah Carey og James Packer dessuten kranglet om økonomi etter bruddet. Sangstjernen krever 50 milloner dollar, eller over 425 millioner kroner, av eksen.

Mariah hevder at James rykket henne bort fra livet sitt i New York, og forvoldte henne emosjonell skade som fikk henne til å avlyse flere av verdensturné-konsertene sine.

Kilder nær James sier til TMZ at avlysningene heller skyldtes dårlig billettsalg.

TMZ skriver at James Packer ikke føler at han skylder eksen noe som helst. Kilder nær Mariah hevder imidlertid at han brukte stjernestatusen hennes til å få i land flere lukrative forretningsavtaler, og at hun har rett på en del av kaka.

Mariah Carey har tidligere vært gift med Sony Music-sjefen Tony Mottola fra 1993 til 1998, og med artist, tv-profil og komiker Nick Cannon fra 2008 til 2016. Mariah og Nick gikk fra hverandre i 2014, men skilsmissen ble først nylig godkjent.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer