Mariah Carey singel igjen:

Lagde TV-serie om bryllupsplanene. Så kom bruddet

- Det er bittersøtt å se meg selv prøve brudekjoler. 

PLANLA BRYLLUP: Mariah Carey holdt på å planlegge drømmebrylluep før forholdet til  forloveden James Packer tok slutt. Bryllupsforberedelsene er også dokumentert i hennes nye tv-serie «Mariah's World». Foto: NTB Scanpix
PLANLA BRYLLUP: Mariah Carey holdt på å planlegge drømmebrylluep før forholdet til  forloveden James Packer tok slutt. Bryllupsforberedelsene er også dokumentert i hennes nye tv-serie «Mariah's World». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor sommer var stjerneartisten Mariah Carey (46) lykkelig forelsket i milliardæren James Packer (49).

Paret forlovet seg i januar i år, og sangdivaen ønsket angivelig at hennes tredje bryllup skulle bli tidenes dyreste kjendisbryllup.

I oktober ble imidlertid bryllupsdrømmene til Mariah knust etter at det ble kjent at forholdet med James Packer var over.

Planlegger bryllupet på TV

Forrige uke bekreftet artisten bruddnyheten da hun gjestet talkshowet til Ellen DeGeneres (58), og i et intervju med Entertainment Tonight utdyper Mariah hva hun føler etter bruddet.

Søndag har hun premiere på sin nye tv-serie «Mariah's World», der planleggingen av det nå avlyste bryllupet dokumenteres.

At Mariah prøver brudekjoler, er også blitt foreviget på film til E!-serien. Overfor Entertainment Tonight innrømmer tobarnsmoren at det føles rart å se opptakene nå:

- Alle de øyeblikkene er bittersøte. Men man må bare fokusere på hva enn man fokuserer på og gå videre, forteller Mariah.

Tv-serien skal angivelig også ha vært en kilde til uenighet mellom Mariah og forloveden mens de var sammen, skrev Woman's Day i oktober.

Få Se og Hør Pluss nå!

Les eksklusive saker fra bladet

Underholdende TV-serier

Avslørende Se og Hør-bilder

måned
39 kr/1 mnd

Supertilbud

kvartal
76 kr/mnd

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer