SPISTE SEG NED I VEKT: Tiffani Thiessen hevder hun endelig klarte å få av seg fødselskiloene etter at hun begynte å planlegge middagene en uke i forveien. Foto: Montasje
SPISTE SEG NED I VEKT: Tiffani Thiessen hevder hun endelig klarte å få av seg fødselskiloene etter at hun begynte å planlegge middagene en uke i forveien. Foto: MontasjeVis mer

Lagde middag - gikk ned 20 kilo

Hollywood-stjernens hemmelige mattips fikk kiloene til å forsvinne.

SEOGHØR.NO: Tiffani Thiessen ble et internasjonalt sex-symbol gjennom rollen som Valerie Malone i 90-talls serien «Beverly Hills 90210».

Men de siste månedene har Thiessen flere ganger gitt uttrykk for at hun føler seg alt annet enn sexy, fordi hun har slitt med å komme tilbake i matchvekt etter å ha født datteren Harper (20 mnd).

Nå smiler imidlertid livet igjen til 38-åringen, takket være en spesialdiett fra kjendistreneren Kathy Kaehler.

Kaehler - som tidligere har vært personlig trener for Julia Roberts - sørget ifølge bladet Self for at Thiessen har begynt å forberede middagene for en uke framover.

- Det har gjort livet mitt mye enklere, jeg har mer energi nå, sier Thiessen, som hevder hun tidligere ikke har rukket å lage sunne middager på grunn av lange dager med sin nye TV-serie «White Collar».

Tiffani har tidligere sagt at hun gjerne vil ha barn igjen, men ikke før hun har fått kroppen tilbake i toppform først.

Hun legger heller ikke skjul på at det har tatt tid å komme over den dramatiske fødselen til Harper, som varte i 30 timer.

- Vi vil gjerne utvide familien, men jeg nyter tiden sammen med henne nå. Jeg ønsker å få kroppen min tilbake slik den var, og så bli gravid igjen, sier stjernen åpenhjertig.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Fødselen tok 30 timer