Vebjørn Selbekk:

Lagde bacon av «Farmen»-grisen

Da Vebjørn Selbekk besøkte «Farmen Kjendis»-gården etter deltakelsen, ble flere av dyrene med ham hjem.

«FARMEN KJENDIS»: Vebjørn Selbekk er for tiden aktuell med årets sesong av «Farmen Kjendis». Foto: Espen Solli/ TV 2
«FARMEN KJENDIS»: Vebjørn Selbekk er for tiden aktuell med årets sesong av «Farmen Kjendis». Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk (52) har blitt et kjent fjes for mange etter at han dukket opp som deltaker i årets «Farmen Kjendis».

Før TV 2-programmet begynte å rulle over skjermen, tok Selbekk med seg kona, barna og moren på årets «Farmen Kjendis»-gård Bøensætre i Aremark.

- Jeg tok jo med familien opp til Bøensætre gård i høst, så de skulle få se gården. Det er jo en fantastisk flott gård og vi har hatt det så fint der. Jeg ville at de skulle få se gården og ha et forhold til den når «Farmen» begynte. Og der havnet vi midt i griseslakt.

Grisene som ble slaktet viste seg å være gamle kjenninger av Selbekk. Det var nemlig de to grisene som han og deltaker Sophie Elise Isachsen (27) prøver å fange i første episode.

I løpet av oppholdet ble grisene matet og feitet opp, forteller Selbekk.

- Det var jo de som skulle ende sine liv på høsten. Da ba vi om å få kjøpe halve av den ene grisen. Så den ligger i fryseren og har blitt ribbe i julen, bacon, svinestek og alt mulig hos oss.

Fikk omsorg av Sophie Elise

Ifølge Selbekk skal rettene ha smakt «helt utmerket». Det tror han skyldes én spesiell ting.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer