Lagde ablegøyer dager etter datterens overdose

Jon Bon Jovi og kona i lystig humør, til tross for familiekrise. Se bilder nederst i saken!

SMILER: Jon Bon Jovi og kona Dorothea strålte da de to gikk hånd i hånd rundt i New Yorks gater onsdag formiddag. Foto: All Over Press
SMILER: Jon Bon Jovi og kona Dorothea strålte da de to gikk hånd i hånd rundt i New Yorks gater onsdag formiddag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bildeserie nederst i saken!

SEOGHØR.NO: I forrgie uke fikk den verdensberømte artisten Jon Bon Jovi (50) og kona Dorothea Hurley (50) marerittbeskjeden alle foreldre frykter: datteren ble funnet bevisstløs etter en overdose heroin.

Eldstebarnet Stephanie Bongiovi (19) ble funnet på studenthybelen på Hamilton College som hun går på i New York, og sammen med henne og en mannlig studiekamerat ble det i tillegg funnet marijuana.

19-åringen ble sendt til det lokale sykehuset, hvor hun etter hvert kom til hektene igjen, og de to studentene ble raskt siktet for besittelse og bruk av narkotika.


Til tross for dette har New York-politiet trukket tilbake siktelsene, etter at det ble funnet et smutthull i distriktsloven som forbyr påtale mot folk som opplever overdose, samt personene som hjalp dem med å søke medisins hjelp...

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Midt oppi dette har også Jon Bon Jovi måtte forholde seg til katastrofeskadene som orkanen Sandy tidligere i høst utførte på deres New Jersey-hus i 100-millionerklassen.

Mens katastofen sto på som verst var rockestjernen i Storbritannia, og måtte avbryte turneen for å haste hjem til kona og barna Stephanie, Jesse James (17), Jacob Hurley (10) og Romeo Jon (8).

Nå ser det derimot ut til at Bon Jovi og Dorothea, som har vært kjærester siden tenårene, har lagt de negative opplevelsene bak seg, og konsenterer seg om å ta tilbake hverdagen...
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Jon Bon Jovi tuslet rundt i Oslo 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer