- Lag mat i g-strengen

Bobby Brown har gitt damene som vil vinne en date, klar beskjed.

SKANDALEPAR: Bobby Brown og Whitney Houston ble kjent for stt narkotikamisbruk og sine mange skandaler. Nå ser det ut til at Bobby fortsetter i samme stil som single. Foto: Stella Pictures
SKANDALEPAR: Bobby Brown og Whitney Houston ble kjent for stt narkotikamisbruk og sine mange skandaler. Nå ser det ut til at Bobby fortsetter i samme stil som single. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Whitney Houstons eks-mann har vært tiltalt for voldtekt, mishandling og narkotikamisbruk, men mener tydeligvis at han fortsatt har draget.

Men å gå på byen for å finne seg en kjæreste er ikke Bobbys stil- han vil heller la 20 damer kjempe om æren i en serie kalt "Dating Bobby Brown"!

Ifølge Aftonbladet skal Bobby selv velge ut de "heldige" kvinnene som får kjempe om hans gunst - blant annet ved å kaste klærne på kjøkkenet.

- Bobby mener at den beste veien til en manns hjerte går gjennom magen. Så han planlegger å få jentene til å lage mat, mens de går rundt i string-bikini, sier en kilde til National Enquirer ifølge Aftonbladet.

Foreløpig er det - forståelig nok - ingen av de amerikanske TV-selskapene som har sagt ja til ideen. Kanskje kan Bobby melde seg på "Ungkaren" istedet?

LES OGSÅ : Arrestert på datterens skole.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer