- Lærte ingen triks fra forrige graviditet

Sigrid Bonde Tusvik har et avslappet forhold til graviditeten.

SEOGHØR.NO: Sigrid Bonde Tusvik (35) avslørte nylig i TV 2-programmet «Tusvik og Tønne» at hun var gravid med sitt andre barn.

Da Raske Menn hadde premiere på Latter, fortalte komikeren til Seoghør.no at hun holder seg unna diverse tips og triks i graviditeten.

- Jeg lærte ingen triks fra forrige graviditet. Formen er bra. Nå er jeg i mitt andre trimester, og da kan man jo omtrent løfte en jordklode. Lærte ingen triks forrige gang, kjører heller ingen triks denne gangen, sa Tusvik med et smil.

Og den blide 35-åringen lar ikke graviditeten stoppe henne fra å være med på festligheter.

PÅ FEST: Sigrid Bonde Tusvik koser seg gjerne på fest som gravid.  Foto: Tore Skaar
PÅ FEST: Sigrid Bonde Tusvik koser seg gjerne på fest som gravid. Foto: Tore Skaar Vis mer

- Du, det er veldig hyggelig å være på fest som gravid. Det er bare det at man går tidligere hjem og ikke får det gratis champagneglasset på slutten, som er litt døvt, sa hun.

Det var i første program av komikerens talkshow at Lisa Tønne avslørte graviditeten. Det var Jahn Ivar «Mini» Jakobsen (49) som var gjesteprogramleder, og den tidligere fotballstjernen ble vitne til avsløringen da han spurte Tusvik og Tønne om det var noe de vil snakke om:

- Jeg har ikke så veldig mye på hjertet, men jeg tenker jo at Sigrid kanskje har det, for hun er jo blitt gravid, buste Lisa Tønne ut med i «Tusvik & Tønne talkshow».

GIFT: Sigrid Bonde Tusvik og ektemannen Martin Jøndahl, er gravide med barn nummer to.  Foto: Andreas Fadum
GIFT: Sigrid Bonde Tusvik og ektemannen Martin Jøndahl, er gravide med barn nummer to. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Den overraskende nyheten fikk publikum til å juble, mens Sigrid Bonde Tusvik brøt ut i latter.

Takknemlig for graviditeten

Komikeren, som viste sin første fødsel på TV i programmet «Sigrid blir mamma», fortalte videre at termin er i slutten av mars - og spøkte med at fødselen vil dokumenteres på Snapchat (mobilapp for deling av bilder og video, journ.anm.).

- Det var veldig koselig med masse jubel fra publikum. Så mye jubel er jo ikke vanlig på en jobbdag, så det var stas, fortalte Bonde Tusvik til Seoghør.no via tekstmelding etter avsløringen.

Og hittil i svangerskapet har hun hatt lite plager:

- Formen er veldig fin, så jeg håper det går greit framover også. Det er jo ikke en selvfølge å bli gravid, så jeg er veldig takknemlig, understreket hun videre overfor Seoghør.no.

«Tusvik & Tønne» sendes på TV 2 torsdager klokken 21.40

LES OGSÅ: - De holder på med hverandre