- Lærte ikke noe av «Top Model»

Farzaneh hevder hun måtte forlate «Top Model» fordi hun lagde for lite dramatikk foran TV-kameraene.

TÅREVÅTT FARVEL: Farzaneh Davodi og Charlotte Louise Isachsen ble gode venninner i løpet av «Top Model»-oppholdet og har holdt kontakten også etter innspillingen. Det ble et tårevått farvel da de to skiltes i mandagens episode. Foto: TV3
TÅREVÅTT FARVEL: Farzaneh Davodi og Charlotte Louise Isachsen ble gode venninner i løpet av «Top Model»-oppholdet og har holdt kontakten også etter innspillingen. Det ble et tårevått farvel da de to skiltes i mandagens episode. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO:  Farzaneh Davodi (22) ble både overrasket og skuffet etter at hun mandag røk ut av modell-realityserien «Top Model» på TV3.

- Jeg hadde en magefølelse som sa at det var min tur, men hvis vi kun skal dømme etter bildene i den siste fotoshooten, så synes jeg at det var flere som gjorde det dårligere enn meg. Selv om jeg liker dem som personer, synes jeg fore eksempel både Signe og Alexandra gjorde en verre jobb, sier hun til Seher.no.

- Ikke realitstisk
Davodi - som begynte å posere som modell som 14-åring - hevder «Top Model» ikke gir en realistisk fremstilling av modellyrket.

- På en vanlig shoot har man flere timer å jobbe på, man har musikk å bevege seg til, man får kjemi med fotografen. Her går alt unna veldig fort. Jeg føler at «Top Model» er 70 prosent reality-TV og 30 prosent modelljobbing.

- Jeg angrer ikke på at jeg ble med, fordi jeg ønsker å bli programleder på TV, så jeg har både fått erfaring og klart å bli sett. Men programmet har ikke lært meg noe nytt om modellyrket.

Lagde ikke nok drama
Ferzaneh tror den egentlige grunnen til at hun røk ut ikke hadde noe med hennes egenskaper som modell å gjøre.

- Jeg tror jeg ble for kjedelig for dem og ikke lagde nok dramatikk foran kamera. Jeg valgte å holde meg i bakgrunnen, men de vil nok ha mer tårer og følelser. Derfor valgte de å la meg gå, sier hun til Seher.no.

Avviser kritikken
Line Vee Hanum avviser Farzanehs teori om at hun ble sendt hjem fordi hun lagde for lite drama.

- Det er selvfølgelig den modellmessige utviklingen som ligger til grunn for juryens avgjørelser. Man ser blant annet på om jentene utvikler seg og leverer på fotoshootene. De deltakerne som ikke viser noen utvikling som modell, og som har samme uttrykk på bildene igjen og igjen står i fare for å ryke ut, som i dette tilfellet, sier hun til Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Toppløse modeller skapte kaos på Karl Johan