Petter Stordalen:

- Lærte henne å kjenne på en annen måte

Hotellkongen deler om kona Gunhilds sykdomstilstand.

ÆRLIG: Hotellkongen Petter Stordalen deler om kona Gunhild Stordalens sykdom og forteller at tiden i Amsterdam har brakt dem nærmere hverandre. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ÆRLIG: Hotellkongen Petter Stordalen deler om kona Gunhild Stordalens sykdom og forteller at tiden i Amsterdam har brakt dem nærmere hverandre. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Gunhild Stordalen (40) har ved flere anledninger vært åpen om kampen mot den livstruende bindevevssykdommen systemisk sklerose. Etter flere tøffe behandlinger delte hun i sommer at det nesten ikke er spor av sykdommen etter at hun gjennomførte to beinmargstransplantasjoner.

I august kom enda en gladnyhet om at 40-åringen er infeksjonfri. Nyheten delte Gunhild med følgerne sine på Instagram.

- Avslutter sykefraværet og ferien med godt mot, infeksjonsfri og med is og kjærligheten i mitt liv. Kan ikke vente med å jobbe igjen, skrev hun til et bilde av seg selv og ektemannen, hotellkongen Petter Stordalen (56), på Instagram.

- Fineste tiden vi har hatt

Petter Stordalen har stått ved Gunhilds side gjennom både opp- og nedturer som følge av sykdommen, og i et nytt intervju med Dagbladet forteller 56-åringen at kona nå er tilbake igjen i full jobb. Helsetilstanden til Gunhild beskriver hotellkongen som «det nærmeste man kommer et under».

- Det var ikke god prognose for at hun skulle bli bra. Hun blir aldri helt frisk, men hun er så frisk som man kan bli i hennes situasjon. Og basert på energien hun har hatt nå, bør hun nesten ikke bli friskere enn det her, forteller Petter til avisen.

Det er ikke fremmed at EAT-grunnleggeren er en travel dame som ofte er på farten. Ektemannen legger derfor ikke skjul på at han er svært imponert over kona, og beskriver Gunhild som «vilt imponerende» og «helt rå».

FIN TID: Petter Stordalen mener han aldri ville vært tiden i Amsterdam foruten, da det er noe av den fineste tiden han og kona Gunhild har hatt sammen. Her er duoen avbildet i fjor utenfor Theatercafeen i Oslo. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
FIN TID: Petter Stordalen mener han aldri ville vært tiden i Amsterdam foruten, da det er noe av den fineste tiden han og kona Gunhild har hatt sammen. Her er duoen avbildet i fjor utenfor Theatercafeen i Oslo. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Selv om ekteparet legger alt fokuset på det faktum at Gunhild er frisk, innrømmer Petter at sykdommen også har brakt dem nærmere hverandre.

- Jeg skulle gjort alt i verden for at Gunhild ikke ble syk. Samtidig ville jeg aldri vært tiden i Amsterdam foruten, det er noe av den fineste tiden vi har hatt. Før det hadde hun et tempo som fikk meg til å se ut som om jeg hadde fritidsproblemer, forteller Stordalen og legger til:

- Men i Nederland var det bare oss to i to måneder, og etter hvert år. Vi snakket i timer om bare barndommen, og jeg lærte henne å kjenne på en annen måte.

Kjærlighetserklæring til kona

Det var i 2010 at hotellkongen Petter Stordalen giftet seg med sin utkårede Gunhild Stordalen, og siden den gang har de stått sammen gjennom både tykt og tynt.

I juni delte Petter et innlegg i anledning parets bryllupsdag hvor han benyttet anledningen til å komme med en kjærlighetserklæring til kona, fulgt av et bilde av dem sammen.

- Det er på dagen ni år siden jeg giftet meg med Gunhild. For meg var det kjærlighet ved første blikk. Det tok litt lengre tid for Gunhild, skrev hotellkongen, og fortsatte:

- Men etter to år gikk hun med på å ta en første date. Og siden var det oss. Jeg trodde aldri jeg skulle møte en kvinne som deg. Du er høyere enn meg, smartere enn meg og større i kjeften enn meg. Jeg er utrolig stolt over å være mannen din, Gunhild.

Det velkjente ekteparet har travle karrierer på hver sin kant. Petter leder en av Nordens største hotellkjeder som stadig vokser seg større, mens Gunhild jobber intensivt med organisasjonen EAT.

RØRENDE ØYEBLIKK: Petter Stordalen ga følgerne sine et innblikk fra da han barberte hodet til Gunhild i sykesengen. Video: Instagram / NTB Scanpix. Klipp: Helén Skogstad / Ørjan Ryland Vis mer

Kobler av foran TV-en

Med sine hektiske liv finner de sjeldent tid til å pleie forholdet. Det fortalte paret i et intervju med magasinet ELLE i desember i fjor.

I intervjuet fortalte Gunhild og Petter at det har hendt at de bare har rukket å møte hverandre til måltider om de har vært på ferie sammen, og at hverdagen generelt er svært forskjellig for dem begge. Når de først får tilbrakt tid sammen, gjøres det foran TV-en.

LITE TID TIL HVERANDRE: Petter og Gunhild Stordalen lever hektiske liv. Når de først har tid til hverandre, tilbringes denne gjerne på sofaen. Foto: Andreas Fadum
LITE TID TIL HVERANDRE: Petter og Gunhild Stordalen lever hektiske liv. Når de først har tid til hverandre, tilbringes denne gjerne på sofaen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Vi kan sitte en hel kveld og se på for eksempel «Bloggerne» og «Charterfeber». Og begge elsker vi en god fest, og noen ender raskt med å danse på bordet om det spilles DDE, lo Gunhild overfor magasinet.

Om ekteparet får en sjelden kveld sammen hender det også at de skrur på en film. De kunne avsløre at julefilmen «Love Actually» er favoritten, og at de helst ser den to ganger i året. På bordet står det da gjerne pizza, og noen glass med noe godt i.

LES OGSÅ: Derfor overførte Stordalen formuen til barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer