- Lærer noe om meg selv hele tiden

Petter Schjerven bruker eget TV-program til å få bedre kjennskap til seg selv.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Petter Schjerven melder overgang fra NRK til TVNorge, og vil til våren være aktuell med programmet «Typisk deg». I programmet skal Schjerven finne ut hvorfor vi mennesker er som vi er, og hvorfor vi gjør som vi gjør.

Og programlederen sier han lærer noe om seg selv ved å lage programmet.

- Jeg håper at vi alle lærer noe av dette. Vi skal ikke sitte igjen med en oppskrift på hvordan man skal være som menneske. Men for all del, jeg lærer hele tiden noe om meg selv av å jobbe med dette, sier Schjerven til Seoghør.no.

Schjerven gjorde tidligere stor suksess med «Typisk norsk» på statskanalen. Overgangen fra NRK til TVNorge er ikke så stor som kanskje mange tror, men programlederen sier det hele er en ekstremt positivt opplevelse å komme til et nytt sted.

- Det er ikke så veldig stor forskjell i hverdagen. Vi jobber ute i felten, og hvem som er kringkaster eller kanal oppleves ikke i det daglige. Men det er en ekstremt positiv ting å komme hit. Det er en utrolig entusiasme, mennesker med åpne armer, og blide, unge folk som har lyst til noe og har en tanke om hva de vil få til. Jeg blir absolutt inspirert av miljøet.

HER KAN DU FÅ MED DEG UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND TV

Dette blir Schjervens første store prosjekt siden «Tingenes tilstand» i 2009, og han gleder seg over å være tilbake for fullt.

- Det er superfint, og fint å gå inn i et stort prosjekt igjen. Jeg har gjort noen mindre prosjekter etter «Tingenes tilstand» i 2009, så å være tilbake føles veldig godt, sier han til Seoghør.no.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: «Typisk norsk»-Petter bytter kanal

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer