FØLGER I MAMMAS FOTSPOR: Dorthe Skappel og døtrene Marthe (t.v.) og Maria var på God morgen Norge fredag formiddag. Tidligere i vår ble det kjent at Marthe skal lede i den nye interiør-satsningen «Redesign» på TV2. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FØLGER I MAMMAS FOTSPOR: Dorthe Skappel og døtrene Marthe (t.v.) og Maria var på God morgen Norge fredag formiddag. Tidligere i vår ble det kjent at Marthe skal lede i den nye interiør-satsningen «Redesign» på TV2. Foto: Andreas Fadum / Se og HørVis mer

Lærer datteren (4) å strikke Skappel-genser

- Jeg «pusher» henne til å gjøre det, men hun synes det er gøy, sier Maria Skappel Holzweiler.

SEOGHØR.NO: Dorthe Skappel (51) kan mer enn å intervjue kjendiser på «God Kveld Norge» på TV2 - hun har de siste årene gjort stor suksess med strikkekonseptet «Skappel-genseren» sammen med sine to døtre Maria (27) og Marte (23).

FORELDRE: Maria og ektemannen Andreas Holzweiler har døtrene Sophia (4) og Lieben (snart 2) sammen. Her fra ELLE sommerfest i hagen til den franske ambassades residens i Drammensveien 80 sommeren 2012.  Foto: Stella Pictures
FORELDRE: Maria og ektemannen Andreas Holzweiler har døtrene Sophia (4) og Lieben (snart 2) sammen. Her fra ELLE sommerfest i hagen til den franske ambassades residens i Drammensveien 80 sommeren 2012. Foto: Stella Pictures Vis mer

Fredag formiddag hadde de tre tatt turen til «God morgen Norge» på samme kanal, for å snakke om den mye omtalte «Skappel-genseren» og vårens trendfarger. Maria Skappel Holzweiler fortalte også at hun har introdusert datteren Sophia (4) for nettopp strikking:

- Hun er egentlig ganske liten, og det er ikke sånn at det er superlett å få en fireåring til å strikke. Jeg «pusher» henne til å gjøre det, og hun synes det er veldig gøy, sier Maria Skappel Holzweiler til «God Kveld Norge».

Etter at hun kvelden i forveien la ut et bilde av seg selv og datteren på det sosiale nettstedet Instagram, hvor hun lærer datteren å strikke har tilbakemeldingene strømmet på forteller hun videre:

- Det var helt utrolig hvor mange positive reaksjoner jeg fikk på bildet! Folk som sier at det er koselig, sier hun videre.

I tillegg til Sophia (4) har Maria også datteren Lieben (snart 2) med agentureier-ektemannen Andreas Holzweiler (32). Paret giftet seg i 2011.

LES OGSÅ: Derfor falt Maria Skappel og Andreas Holzweiler for hverandre