Lærer datteren (4) å strikke Skappel-genser

- Jeg «pusher» henne til å gjøre det, men hun synes det er gøy, sier Maria Skappel Holzweiler.

FØLGER I MAMMAS FOTSPOR: Dorthe Skappel og døtrene Marthe (t.v.) og Maria var på God morgen Norge fredag formiddag. Tidligere i vår ble det kjent at Marthe skal lede i den nye interiør-satsningen «Redesign» på TV2. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FØLGER I MAMMAS FOTSPOR: Dorthe Skappel og døtrene Marthe (t.v.) og Maria var på God morgen Norge fredag formiddag. Tidligere i vår ble det kjent at Marthe skal lede i den nye interiør-satsningen «Redesign» på TV2. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Dorthe Skappel (51) kan mer enn å intervjue kjendiser på «God Kveld Norge» på TV2 - hun har de siste årene gjort stor suksess med strikkekonseptet «Skappel-genseren» sammen med sine to døtre Maria (27) og Marte (23).

FORELDRE: Maria og ektemannen Andreas Holzweiler har døtrene Sophia (4) og Lieben (snart 2) sammen. Her fra ELLE sommerfest i hagen til den franske ambassades residens i Drammensveien 80 sommeren 2012.  Foto: Stella Pictures
FORELDRE: Maria og ektemannen Andreas Holzweiler har døtrene Sophia (4) og Lieben (snart 2) sammen. Her fra ELLE sommerfest i hagen til den franske ambassades residens i Drammensveien 80 sommeren 2012. Foto: Stella Pictures Vis mer

Fredag formiddag hadde de tre tatt turen til «God morgen Norge» på samme kanal, for å snakke om den mye omtalte «Skappel-genseren» og vårens trendfarger. Maria Skappel Holzweiler fortalte også at hun har introdusert datteren Sophia (4) for nettopp strikking:

- Hun er egentlig ganske liten, og det er ikke sånn at det er superlett å få en fireåring til å strikke. Jeg «pusher» henne til å gjøre det, og hun synes det er veldig gøy, sier Maria Skappel Holzweiler til «God Kveld Norge».

Etter at hun kvelden i forveien la ut et bilde av seg selv og datteren på det sosiale nettstedet Instagram, hvor hun lærer datteren å strikke har tilbakemeldingene strømmet på forteller hun videre:

- Det var helt utrolig hvor mange positive reaksjoner jeg fikk på bildet! Folk som sier at det er koselig, sier hun videre.

I tillegg til Sophia (4) har Maria også datteren Lieben (snart 2) med agentureier-ektemannen Andreas Holzweiler (32). Paret giftet seg i 2011.

LES OGSÅ: Derfor falt Maria Skappel og Andreas Holzweiler for hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer