- Lærdommen har blitt tatt godt i bruk

Slik er Johanna Zambles liv etter «Trekant».

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Johanna Zamble (21) medvirket høsten 2011 i det omdiskuterte NRK-programmet «Trekant», der hun sammen med Benjamin Silseth (20) og Even Jørs (20) testet ut egen seksualitet på TV.


Torsdag ble det klart at programmet er nominert til beste reality på årets Gullruten.

- Jeg visste ikke om dette før i går, så jeg synes dette er veldig spennende og veldig gøy. Jeg har aldri vært med på noe sånt, så det blir gøy å se hva som skjer, sier Johanna Zamble til Seoghør.no.

Etter blant annet å ha vist en kvinnelig orgasme og diverse sexteknikker i programmet, mottok NRK en storm av telefoner av mennesker som reagerte på innholdet, og flere kristne aktører protesterte mot «Trekant».

Til tross for de sterke reaksjonene mot programmet, mener Johanna at hun ikke har blitt utsatt for negativitet etter deltagelsen i «Trekant».

- Tiden etter har egentlig vært veldig bra. Jeg har ikke fått noe negativ respons eller noen ting, så jeg er kjempefornøyd. Sex er jo et stort samtaleemne uansett om det er tabu eller ikke, så reaksjoner blir det uansett. Men vi var forberedt på hva vi gikk til og satte våre egne grenser, så det har gått veldig bra, sier Johanna til Seoghør.no.

- Har det vært vanskeligere for deg å gå på byen etter at du var med i TV-programmet?

- Både og. Det spør litt hvor fulle folk er, men jeg har jo fått endel reaksjoner. Det har bare vært positivt, og er det noe som er ekkelt eller ubehagelig så er det bare å gå, sier hun.

«Trekant»-deltageren var svært personlig og utleverende i TV-programmet, der hun blant annet fikk i lekse å få en orgasme. Dette klarte hun imidlertid ikke da, og hun er hemmelighetsfull på spørsmålet om hun nå har utviklet seg seksuelt etter innspillingen.

- Det vil jeg ikke si så mye om, men jeg har jo lært veldig mye. Vi får se hvordan det utvikler seg i fremtiden. Jeg lærte veldig mye av det programmet, så det har blitt tatt godt i bruk, sier Johanna, som for tiden er i jobb og søker på skoler.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Det er mye mer direkte nakenhet 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer