Lady Gagas tatoverings­blemme: - En krise er avverget

Manglet én vesentlig detalj.

FEIL: Lady Gaga fikk nylig tatovert en notelinje på armen. Det skulle raskt vise seg å mangle en helt spesiell detalj. Foto: NTB Scanpix
FEIL: Lady Gaga fikk nylig tatovert en notelinje på armen. Det skulle raskt vise seg å mangle en helt spesiell detalj. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden spøkte artisten Ariana Grande (25) om sin egen tatoveringsblemme, etter at hun fikk tatovert navnet på en japansk kullgrill, eller det som på amerikansk blir direkte oversatt til «Japanese style bbq grill».

Forrige uke fikk imidlertid Grande bekreftet at hun ikke er den eneste som har blitt feiltatovert den siste tiden. I et innlegg på sin Instagram-profil skriver nemlig «A Star Is Born»-stjernen Lady Gaga (32) at en musikalsk krise er avverget.

Manglet én detalj

På armen har Gaga fått tatovert en notelinje, som består av fem parallelle linjer som notene i et musikkstykke skrives på. Det eneste problemet var at Gaga i utgangspunktet bare hadde fått tatovert fire linjer, som i musikkverdenen blir veldig feil.

«Etter for mange tequila-shots ble den femte linja glemt, stakkars. Her er det riktig», skriver hun under et bilde hvor man ser at hun har fått rettet opp feilen.

Stjernen har også lagt ut en video hvor hun er svært lattermild, og blant annet sier at de har det bra etter tabben.

«Som en musikkteori-student er jeg forferdet. Som en som har det gøy med vennene sine, er jeg lettet», skriver hun.

Ifølge BBC er de fire notene Gaga har tatovert på notelinja to g'er og to a'er. Eller rettere sagt så har hun tatovert «G-A-G-A» på armen sin.

Popstjernen har flere titalls tatoveringer, og i anledning valentinsdagen 14. februar, tatoverte hun også en lang rose nedover ryggraden sin. Sammen med rosen har hun fått skrevet «La Vie En Rose» i blekk, som er en strofe fra en av låtene hun synger i Oscar-nominerte «A Star Is Born», skriver nettstedet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Den aktuelle filmen har tatt verden med storm, og rullet i lang tid over kinolerretet også her til lands.

Oscar-nominert

«A Star is Born» har høstet mye skryt, og under årets Golden Globe-utdeling stakk sangstjernen av med hele to priser, både for «Beste sang» og «Beste kvinnelige skuespiller i film».

Under årets prestisjetunge Oscar-utdeling, som går av stabelen natt til mandag, er hun nominert for første gang - til «Årets kvinnelige skuespiller».

I det romantiske dramaet spiller 32-åringen mot kjekkasen Bradley Cooper (44). Med hele fire Oscar-nominasjoner og tre Golden Globe-nominasjoner på CV-en, kan han også regnes som en av verdens beste skuespillere.

Til tross for at Cooper i utgangspunktet ikke er artist selv, har han mottatt mye skryt for sin framførelse av blant annet sangen «Shallow», som på kort tid har blitt en hit etter at filmen kom ut.

OSCAR-NOMINERT: Både Lady Gaga og Bradley Cooper er nominert til Oscar. Foto: Warner Bros Pictures / AP
OSCAR-NOMINERT: Både Lady Gaga og Bradley Cooper er nominert til Oscar. Foto: Warner Bros Pictures / AP Vis mer

Når det nå er duket for Oscar-utdelingen, der også Cooper er nominert til pris, skal duoen også framføre den populære låten. Dette ser ikke 44-åringen fram til med glede.

Vis mer

- Det var helt forferdelig. Jeg måtte bare sone ut og be til gud om at jeg ikke skulle ødelegge for hennes show. For, tenk på det, hun hadde allerede rocket det i to timer, og jeg tenkte: «Vær så snill, la meg være samstemt», sa han til kanalen.

Selv om opptredenen tilsynelatende gikk fint, betyr ikke det at han vil ha noe mer kontroll på nervene før den store prisutdelinga, ifølge ham selv.

- Jeg kommer til å være livredd. Det er helt sikkert, sa han.

Vis mer

Brøt forlovelsen

I oktober bekreftet Lady Gaga det mange hadde spekulert på det siste året - nemlig at hun var forlovet med agenten Christian Carino.

- Takk til alle de kjære i livet mitt. Bobby, alle på bord nummer fem. Min forlovede, Christian. Alle menneskene i livet mitt som tar vare på meg hver eneste dag, sa hun fra scenen under det årlige arrangementet til magasinet Elle, «Kvinner i Hollywood».

Men til tross for at alt ser ut til å gå på skinner på det profesjonelle plan om dagen, har Lady Gaga nylig hatt en nedtur på privaten. Tidligere denne uken ble det kjent at hun og Carino hadde brutt forlovelsen.

Det bekreftet en av sangerens representanter overfor People.

- Det funket ikke. Forhold tar slutt, sa en kilde til nettstedet, og fastslo at det ikke er noe dramatisk bak bruddet.

UTEN RING: Lady Gaga dukket opp uten forlovelsesring under Grammy-utdelingen 10. februar. Foto: NTB Scanpix
UTEN RING: Lady Gaga dukket opp uten forlovelsesring under Grammy-utdelingen 10. februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bruddspekulasjonene oppsto nylig, da stjerna dukket opp uten forlovelsesring under Grammy-utdelingen 10. februar.

Flere bet seg også merke i at Lady Gaga ikke takket forloveden da sangen «Shallow», fra filmen «A Star is Born», stakk av med pris. Carino var heller ikke til stede under utdelingen.

LES OGSÅ: - Ukjente bilder får fansen til å måpe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer