STÅR BRUD: Lady Gaga og Taylor Kinney forlovet seg i februar. På premieren av «American Horror Story: Hotel» lørdag viste de to sin kjærlighet.  Foto: Pa Photos
STÅR BRUD: Lady Gaga og Taylor Kinney forlovet seg i februar. På premieren av «American Horror Story: Hotel» lørdag viste de to sin kjærlighet. Foto: Pa PhotosVis mer

Lady Gaga viste kjærligheten på rød løper

Fire år etter at de ble sammen er popstjernen mer forelsket enn noensinne.

SEOGHØR.NO: Det er ingen tvil om at Lady Gaga (29) og skuespillerkjæresten Taylor Kinney (34) er svært forelsket. Da paret lørdag ankom premieren på TV-serien «American Horror Story: Hotel» var paret tett omslynget.

De kysset hverandre lidenskapelig foran fotografene og holdt hender på den røde løperen.

Lady Gaga og Taylor Kinney, kjent fra TV-serien «Chicago Fire» og filmen «Zero Dark Thirty» har vært kjærester siden de møttes på settet under hennes musikkvideo «You and I» i 2011.

Fridde på Valentin-dagen

LIDENSKAPELIG: Ikke før var Taylor kommet ut av bilen så snek Gaga seg til et kyss.  Foto: Pa Photos
LIDENSKAPELIG: Ikke før var Taylor kommet ut av bilen så snek Gaga seg til et kyss. Foto: Pa Photos Vis mer

I februar gikk skuespilleren ned på kne - og det var ingen hvilken som helst februardag frieriet skjedde.

«Han ga meg sitt hjerte på valentinsdagen», fortalte en stolt Lady Gaga til sine Instagram-følgere, til et bilde av en hjerteformet diamantring.

Hun har tidligere gitt uttrykk for at Kinney er mannen i hennes liv:

GRÅTER PÅ KONSERT: Gaga har fortalt at Taylor blir veldig emosjonell når hun holder konserter.  Foto: Stella Pictures
GRÅTER PÅ KONSERT: Gaga har fortalt at Taylor blir veldig emosjonell når hun holder konserter. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det som gjør meg så lykkelig med Taylor er at han elsker meg helt fra innsiden og ut. Og han er totalt blind for klesstilen min - som er min kreative prosess. Han kjenner meg som den italiensk-amerikanske jenta min mor og far ga liv til, sa hun i fjor høst.

- Han er veldig støttende i alt jeg gjør, og han er den første mannen jeg har vært sammen med som gråter når jeg står på scenen. Det betyr mer for meg enn noe annet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Spiller i TV-serie

Kanskje får hun noen tips av kjæresten når hun nå prøver seg som skuespiller. Gaga overvar nemlig premieren fordi hun har en rolle i TV-serien.

«Jeg kan ikke tro at jeg er på vei til min første premiere som skuespiller! Jeg kunne ikke vært mer beæret over å få være en del av dette talentfulle og magiske ensemble!», skrev hun på Twitter.

LES OGSÅ: - Hun ser ut som en filmstjerne