STÅR BRUD: Lady Gaga og Taylor Kinney forlovet seg i februar. På premieren av «American Horror Story: Hotel» lørdag viste de to sin kjærlighet.  Foto: Pa Photos
STÅR BRUD: Lady Gaga og Taylor Kinney forlovet seg i februar. På premieren av «American Horror Story: Hotel» lørdag viste de to sin kjærlighet. Foto: Pa Photos Vis mer

Lady Gaga viste kjærligheten på rød løper

Fire år etter at de ble sammen er popstjernen mer forelsket enn noensinne.

Publisert

SEOGHØR.NO: Det er ingen tvil om at Lady Gaga (29) og skuespillerkjæresten Taylor Kinney (34) er svært forelsket. Da paret lørdag ankom premieren på TV-serien «American Horror Story: Hotel» var paret tett omslynget.

De kysset hverandre lidenskapelig foran fotografene og holdt hender på den røde løperen.

Lady Gaga og Taylor Kinney, kjent fra TV-serien «Chicago Fire» og filmen «Zero Dark Thirty» har vært kjærester siden de møttes på settet under hennes musikkvideo «You and I» i 2011.

Fridde på Valentin-dagen

LIDENSKAPELIG: Ikke før var Taylor kommet ut av bilen så snek Gaga seg til et kyss.  Foto: Pa Photos
LIDENSKAPELIG: Ikke før var Taylor kommet ut av bilen så snek Gaga seg til et kyss. Foto: Pa Photos Vis mer

I februar gikk skuespilleren ned på kne - og det var ingen hvilken som helst februardag frieriet skjedde.

«Han ga meg sitt hjerte på valentinsdagen», fortalte en stolt Lady Gaga til sine Instagram-følgere, til et bilde av en hjerteformet diamantring.

Hun har tidligere gitt uttrykk for at Kinney er mannen i hennes liv:

GRÅTER PÅ KONSERT: Gaga har fortalt at Taylor blir veldig emosjonell når hun holder konserter.  Foto: Stella Pictures
GRÅTER PÅ KONSERT: Gaga har fortalt at Taylor blir veldig emosjonell når hun holder konserter. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det som gjør meg så lykkelig med Taylor er at han elsker meg helt fra innsiden og ut. Og han er totalt blind for klesstilen min - som er min kreative prosess. Han kjenner meg som den italiensk-amerikanske jenta min mor og far ga liv til, sa hun i fjor høst.

- Han er veldig støttende i alt jeg gjør, og han er den første mannen jeg har vært sammen med som gråter når jeg står på scenen. Det betyr mer for meg enn noe annet.

Spiller i TV-serie

Kanskje får hun noen tips av kjæresten når hun nå prøver seg som skuespiller. Gaga overvar nemlig premieren fordi hun har en rolle i TV-serien.

«Jeg kan ikke tro at jeg er på vei til min første premiere som skuespiller! Jeg kunne ikke vært mer beæret over å få være en del av dette talentfulle og magiske ensemble!», skrev hun på Twitter.

LES OGSÅ: - Hun ser ut som en filmstjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer