Lady Gaga tok styringa i «Carpool Karaoke»

Popstjernen vippet programleder James Corden av pinnen.

SYNGER FOR FULL HALS: Lady Gaga og James Corden synger for full hals og koser seg sammen i den nyeste utgaven av «Carpool karaoke».  Foto: Xposure
SYNGER FOR FULL HALS: Lady Gaga og James Corden synger for full hals og koser seg sammen i den nyeste utgaven av «Carpool karaoke». Foto: Xposure Vis mer

SEOGHØR.NO: Den britiske talkshow-verten James Corden har gjort stor suksess med sin «Carpool Karaoke», hvor han har fått superstjerner som Adele, Britney Spears, presidentfruen Michelle Obama og Justin Bieber, til å synge for full hals i hans bil.

Tirsdag var det Lady Gaga sin tur til å synge ut i trafikken, og fansen elsker det.

Duoen kjørte rundt i Los Angeles - mens de synger noen av den 30 år gamle musikerens største hits.

Det startet med en rap av Ludracris «Move Bitch Get Out The Way», men de gikk raskt over til Gagas første singel på albumet «Joanne» som de to blandet sammen med «Perfect Illusion» i en matchende harmoni.

SE VIDEO:

 

Men Lady Gaga også selv over styringen i karaoketaxien. Hun fikk nemlig bil-sertifikatet bare for noen få måneder siden, til stor glede for hele familien.

Gaga forteller at hele familien ble med henne den dagen hun skulle ta lappen, og at faren begynte å gråte da hun bestod.

 

Vil ikke sjokkere med antrekk lengre

I klippet snakketer hun også om sin kontroversielle klesstil gjennom årene.

I 2010 sjokkerte nemlig Gaga ved å stille opp i en kjole laget av rått kjøtt under MTV Video Music Awards.

Saken fortsetter under bildet.

KJØTTKJOLE: Lady Gaga vakte oppsikt på MTV Video Music Awards i dette antrekket.  Foto: Reuters
KJØTTKJOLE: Lady Gaga vakte oppsikt på MTV Video Music Awards i dette antrekket. Foto: Reuters Vis mer

Gaga har også ankommet scenen i en «kunstig livmor» og kastet klærne på scenen i London.

Slik kommer vi ikke til å få se henne igjen, om vi skal ta Gaga på ordet. Årsaken er hennes nye album «Joanne».

- For å være ærlig, foretrekker jeg å gå gjennom dette albumslippet og bare snakke om musikken min. Det ville vært flott, fortalte hun til The London Times forrige uke, ifølge Us Magazine.

- Hvis jeg har en svart t-skjorte og bukse på meg hver dag, så lytter folk til det jeg skriver. Alle antrekk, mote og kunststykker gjennom årene ga mening for meg, men ikke for andre mennesker.

Saken fortsetter under bildet.

LAGDE HUMOR UTAV TIDLIGERE ANTREKK: James Corden benyttet muligheten i bilen med Lady Gaga til å prøve ut noen av Gagas med kontroversielle antrekk gjennom årene.  Foto: Xposure
LAGDE HUMOR UTAV TIDLIGERE ANTREKK: James Corden benyttet muligheten i bilen med Lady Gaga til å prøve ut noen av Gagas med kontroversielle antrekk gjennom årene. Foto: Xposure Vis mer

Før MTV-utdelingen i 2010 stilte hun opp på forsiden av japanske Vogue - med nettopp kjøttkjolen som fokus.

Det førte til sterk kritikk fra dyrevernsorganisasjonen PETA.

- Lady Gagas jobb er å gjøre ekstreme ting, og dette er helt klart ekstremt, fordi kjøtt er noe man bør unngå å ha på kroppen, sa presidenten i dyrevernorganisasjonen PETA i forbindelse med Vogue-coveret.

Ble singel i sommer

Det var i juli TMZ.com meldte at popstjernen Lady Gaga og skuespilleren Taylor Kinney (35) hadde gjort det slutt. Duoen var sammen i fem år. 

De møttes på settet under musikkvideoen hennes «You and I» i 2011.

På Valentines Day i fjor gikk «Zero Dark Thirty»-kjekkasen ned på kne og fridde til sangfuglen med en diger hjerteformet diamantring.

Lady Gaga har flere ganger åpnet seg om bryllupsplanleggingen, men nå blir altså bryllupet ingenting av.

Saken fortsetter under bildet.

SINGEL IGJEN: Lady Gaga og Taylor Kinney skal ha gått hver til sitt. Her er de sammen på Oscar utdelingens etterfest i vinter.  Foto: Afp
SINGEL IGJEN: Lady Gaga og Taylor Kinney skal ha gått hver til sitt. Her er de sammen på Oscar utdelingens etterfest i vinter. Foto: Afp Vis mer

«Kilder nær duoen sier at de gikk hver til sitt tidligere denne måneden. Det er usikkert hvem som tok initiativet til bruddet», skrev nettstedet i juli.

Før bruddet ble Gaga og Kinney sett lite sammen, både på eventer og i sosiale medier. «Poker Face»-stjernen ble også sett uten forlovelsesringen i Malibu - samme dag som kjæresten feiret 35-årsdagen sin, ifølge TMZ.

LES OGSÅ: - Jeg er gravid