Lady Gaga tok styringa i «Carpool Karaoke»

Popstjernen vippet programleder James Corden av pinnen.

SYNGER FOR FULL HALS: Lady Gaga og James Corden synger for full hals og koser seg sammen i den nyeste utgaven av «Carpool karaoke».  Foto: Xposure
SYNGER FOR FULL HALS: Lady Gaga og James Corden synger for full hals og koser seg sammen i den nyeste utgaven av «Carpool karaoke». Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske talkshow-verten James Corden har gjort stor suksess med sin «Carpool Karaoke», hvor han har fått superstjerner som Adele, Britney Spears, presidentfruen Michelle Obama og Justin Bieber, til å synge for full hals i hans bil.

Tirsdag var det Lady Gaga sin tur til å synge ut i trafikken, og fansen elsker det.

Duoen kjørte rundt i Los Angeles - mens de synger noen av den 30 år gamle musikerens største hits.

Det startet med en rap av Ludracris «Move Bitch Get Out The Way», men de gikk raskt over til Gagas første singel på albumet «Joanne» som de to blandet sammen med «Perfect Illusion» i en matchende harmoni.

SE VIDEO:

 

Men Lady Gaga også selv over styringen i karaoketaxien. Hun fikk nemlig bil-sertifikatet bare for noen få måneder siden, til stor glede for hele familien.

Gaga forteller at hele familien ble med henne den dagen hun skulle ta lappen, og at faren begynte å gråte da hun bestod.

 

Vil ikke sjokkere med antrekk lengre

I klippet snakketer hun også om sin kontroversielle klesstil gjennom årene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer