ENGASJERT: Lady Gaga møtte noen av Obamas rådgivere for å diskutere sitt prosjekt i kampen mot mobbing.  Foto: All Over Press
ENGASJERT: Lady Gaga møtte noen av Obamas rådgivere for å diskutere sitt prosjekt i kampen mot mobbing. Foto: All Over Press Vis mer

Lady Gaga til Det hvite hus

Popstjernen vil få slutt på mobbing.

Publisert
SEHER.NO: Lady Gaga (25) er ikke bare kjent for sine ville scenestunt og merkelige antrekk. Hun er også svært involvert i veldedighet, og en av hennes hjertesaker er kampen mot mobbing.

Tirsdag dro Gaga til Det hvite hus for å diskutere sitt anti-mobbing-prosjekt med en av president Barack Obamas rådgivere, Valerie Jerrett. «Pokerface»-stjernens mål er at ingen skal bli mobbet eller diskriminert på grunn av rase eller seksuell legning.

Gaga og Jerrett diskuterte ulike måter å forhindre at barn blir mobbet, og popstjernens «Born This Way»-stiftelse skal jobbe nært med ulike skoler og universiteter. 

For Gaga er temaet spesielt viktig fordi hun i barndommen selv ble mobbet for å være annerledes.

- Jeg ble veldig rørt over måten hun bruker sin historie og sin suksess til å inspirere ungdom, og skape oppmerksomhet rundt viktige ting, sier Jerrett til nettstedet Contactmusic.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kaster klærne i ny rekordvideo 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer