Lady Gaga tar medisiner for angst og depresjon

Popstjernen avslører at hun ikke husker noen ting fra da karrieren hennes tok av.

Foto: SipaUSA
Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Stefani Joanne Angelina Germanotta (30), bedre kjent under artistnavnet Lady Gaga, slo gjennom med låten «Just Dance» i 2008.

Siden den gang har hitene kommet på løpende bånd, og hun har vunnet en rekke priser, inkludert seks Grammy Awards, tre Brit Awards og tolv Guinness World Records. 

Gaga er i dag en av de mestselgende musikerne gjennom tidene.

Men på tross av suksessen, avslører den verdenskjente stjernen at tilværelsen i rampelyset ikke bare har vært en dans på roser.

I et intervju med The Mirror, avslører «Poker Face»-sangeren nå at hun etter utgivelsen av sitt siste album i 2013 led av depresjon som gjorde henne «så utmattet at det føltes som om hun holdt på å dø», skriver Contactmusic.com.

- Jeg trengte tid til å stabilisere meg selv. Jeg husker ingenting fra da karrieren min tok av. Det var som om jeg ble traumatisert. Jeg trengte tid til å kalibrere sjelen min, forteller hun til avisa, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ RØD LØPER: Popstjernen er kjent for sin eksentriske stil og elsker å sjokkere på den røde løperen. Her under The Metropolitan Museum of Art Gala i New York tidligere i år. Foto: Pa Photos
PÅ RØD LØPER: Popstjernen er kjent for sin eksentriske stil og elsker å sjokkere på den røde løperen. Her under The Metropolitan Museum of Art Gala i New York tidligere i år. Foto: Pa Photos Vis mer

Tar vare på seg selv

Golden Globe-vinneren, som nylig brøt forlovelsen med skuespilleren Taylor Kinney (35), har tidligere også vært åpen om at hun ble voldtatt som 19-åringen.

I dag har hun det heldigvis mye bedre.

- Jeg tar medisiner. Jeg sier ikke at jeg føler meg bra på grunn av medisinene, for jeg ville aldri oppfordret unge mennesker til å ta antidepressiva eller piller som stabiliserer humøret, understreker hun.

- Men jeg innrømmer helt åpent at jeg har slitt med depresjon og angst, og det tror jeg mange mennesker gjør. Jeg synes det er bedre når vi alle kan skåle for dette og innrømme det.

Saken fortsetter under bildet.

TØFF TID: Etter fem år som kjærester gikk Lady Gaga og Taylor Kinney hver til sitt i sommer.  Foto: Splash News
TØFF TID: Etter fem år som kjærester gikk Lady Gaga og Taylor Kinney hver til sitt i sommer. Foto: Splash News Vis mer

Nå som sangstjernen har blitt 30 år sier Gaga at hun er blitt flinkere til å lytte til kroppen.

- Jeg tar definitivt vare på meg selv. Jeg ønsket å bli ferdig med 20-årene med en gang. Jeg tenkte: «Takk, jeg forstår. Jeg er ung, gal og vill. Farvel!»

- Jeg har ikke akkurat blitt roligere i 30-årene, men jeg roer meg ned i perioder og så blir jeg faktisk litt verre. Jeg er galere i en kortere periode, så det er litt av begge deler. Men 30-årene er fantastisk fordi jeg føler at jeg har all visdommen jeg fikk i løpet av 20-årene, sier hun, ifølge Contactmusic.com.

PRISVINNER: I januar vant Lady Gaga en Golden Globe Award for sin prestasjon i TV-serien American Horror Story.  Foto: Reuters
PRISVINNER: I januar vant Lady Gaga en Golden Globe Award for sin prestasjon i TV-serien American Horror Story. Foto: Reuters Vis mer

LES OGSÅ: Slik reddet Patrick Dempsey og kona ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer