BLODRØD OG HEIT: Popstjernen Lady Gaga stilte i en spesialdesignet rød kjole, da hun og forloveden Taylor Kinney kastet glans over «American Horror Story: Hotel»-premieren i Los Angeles lørdag kveld. Dette er første rød løper-event Lady Gaga stiller på som skuespiller. Foto: NTB Scanpix
BLODRØD OG HEIT: Popstjernen Lady Gaga stilte i en spesialdesignet rød kjole, da hun og forloveden Taylor Kinney kastet glans over «American Horror Story: Hotel»-premieren i Los Angeles lørdag kveld. Dette er første rød løper-event Lady Gaga stiller på som skuespiller. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lady Gaga strålte i blodrødt på rød løper

Ingen tvil om at popstjernen kler sin nye og nedtonede stil.

Publisert

SEOGHØR.NO: Den verdensberømte artisten Lady Gaga - hvis hele og fulle navn er Stefani Joanne Angelina Germanotta (29) - tok med seg forloveden Taylor Kinney (34) på premieren av TV-serien «American Horror Story: Hotel» i Los Angeles lørdag kveld.

Ettersom stikkordet for kvelden var «horror» skulle man tro at Lady Gaga, som elsker å kle seg i oppsiktsvekkende og promiskuøse antrekk, hadde gått «all in».

Men den gang ei.

Den flotte 29-åringen stilte riktignok i blodrødt på rød løper, men stilen var noe mer klassisk enn slik vi er vant til å se henne. Lady Gagas lange blonde lokker falt elegant over den kledelige kjolen, og sminken var nedtonet.

ALTERNATIVT: Lady Gaga slik vi er vant til å se henne. Foto: NTB Scanpix
ALTERNATIVT: Lady Gaga slik vi er vant til å se henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Første premiere som skuespiller

I armkroken til sin stilige skuespillerforlovede Taylor så popstjernen ut som en million dollar.

Selv var Lady Gaga i ekstase over å endelig kunne gå på en premierefest som noe annet enn popstjerne:

«Jeg kan ikke tro at jeg er på vei til min første premiere som skuespiller! Jeg kunne ikke vært mer beæret over å få være en del av dette talentfulle og magiske ensemble!», skrev hun på Twitter.

Lady Gaga og Taylor Kinney, kjent fra TV-serien «Chicago Fire» og filmen «Zero Dark Thirty» har vært kjærester siden de møttes på settet under hennes musikkvideo «You and I» i 2011.

I februar gikk han ned på kne - og det var ingen hvilken som helst februardag frieriet skjedde.

- Han elsker meg fra innsiden og ut

«Han ga meg sitt hjerte på valentinsdagen», fortalte en stolt Lady Gaga til sine Instagram-følgere, til et bilde av en hjerteformet diamantring.

FORELSKET: Lady Gaga og skuespiller Taylor Kinney har vært kjærester siden 2011. De forlovet seg på valentinesdagen i år. Legg merke til den hjerteformede diamantringen Lady Gaga har på fingeren. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Lady Gaga og skuespiller Taylor Kinney har vært kjærester siden 2011. De forlovet seg på valentinesdagen i år. Legg merke til den hjerteformede diamantringen Lady Gaga har på fingeren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun har tidligere gitt uttrykk for at Kinney er mannen i hennes liv:

- Det som gjør meg så lykkelig med Taylor er at han elsker meg helt fra innsiden og ut. Og han er totalt blind for klesstilen min - som er min kreative prosess. Han kjenner meg som den italiensk-amerikanske jenta min mor og far ga liv til, sa hun i fjor høst.

- Han er veldig støttende i alt jeg gjør, og han er den første mannen jeg har vært sammen med som gråter når jeg står på scenen. Det betyr mer for meg enn noe annet.

Og det er ingen tvil om at de to er opp etter ørene forelsket - for under premierefesten lørdag kveld klarte ikke paret å ta øynene fra hverandre, og turtelduene hadde ingenting imot å kysse hverandre foran kamera.

Kast terning på kjendisdamenes kjoler fra premieren under!:

[views:embed:node_embed:block:82125]

LES OGSÅ: Her gikk det Lady Ga-galt!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer