FREIDG KAR: Taylor Kinney klinte til med en uforberedt Lady Gaga under en musikkvideo-innspilling for fire år siden. I dag er de forlovet. Her fra en event sammen. Foto: Ap
FREIDG KAR: Taylor Kinney klinte til med en uforberedt Lady Gaga under en musikkvideo-innspilling for fire år siden. I dag er de forlovet. Her fra en event sammen. Foto: ApVis mer

Lady Gaga slo Kinney etter første kyss

Popstjernen ble fullstendig tatt på senga da kjæresten prøvde seg på «en frekkis».

SEOGHØR.NO: I fire år har Lady Gaga (29), eller Stefani Germanotta som hun egentlig heter, vært kjæreste med modellen og skuespilleren Taylor Kinney (34).

På Valentines Day i år fridde Kinney med en diger hjerteformet diamantring på restauranten «Joanne Trattoria», som ligger på Manhatten i New York, og er eid av sangfuglens foreldre.

Paret traff hverandre for aller første gang under innspillingen av Gagas musikkvideo «You and I» sommeren 2011, hvor Taylor medvirket.

Mens han filmet en scene sammen med popstjernen tok han henne fullstendig på senga da han ga henne et kyss som ikke var skrevet inn i manus.

- Jeg husker jeg gikk opp til henne, mens kameraet gikk, og kysset henne. Noe hun ikke forventet seg, avslørte han på TV-showet «Watch What Happens Live», ifølge Contactmusic.com.

- De kuttet scenen og hun slo meg. Det ble pinlig, men i neste takning gjorde jeg det samme igjen, og den gangen slo hun ikke. Da hadde vi det hyggelig.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIGE: I dag får Taylor kysse så mye han bare vil på forloveden sin. Her er det forelskede paret sammen på premieren til "American Horror Story" hvor Gaga har en gjesterolle i årets sesong.  Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: I dag får Taylor kysse så mye han bare vil på forloveden sin. Her er det forelskede paret sammen på premieren til "American Horror Story" hvor Gaga har en gjesterolle i årets sesong. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Har ikke satt bryllupsdato enda

Til tross for hendelsen avslører 35-åringen, kjent fra blant annet «Zero Dark Thirty», at de begynte å date kort tid etter.

- Jeg tror det var kjemi der. Det var et sent shoot, så vi holdt på til fire - fem om morgenen. Vi utvekslet nummer og vi holdt kontakten i ukene etterpå, og det var det.

Selv om paret nå har vært forlovet i åtte måneder har de fremdeles ikke begynt å planlegge bryllupet.

- Vi er så travle, og vært forlovet i mindre enn ett år. Vi har snakket om det bør være i New York eller Los Angeles, men har ikke satt noen dato enda, fortalte han.

LES OGSÅ: - Jeg er egentlig ikke så tynn