Lady Gaga og Rick Genest:

Lady Gaga i sorg

«Zombie boy» er død.

TAPET ER STORT: Lady Gaga mistet vennen sin, Rick Genest, onsdag kveld. Modellen tok selvmord. Foto: NTB Scanpix
TAPET ER STORT: Lady Gaga mistet vennen sin, Rick Genest, onsdag kveld. Modellen tok selvmord. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den verdenskjente artisten Lady Gaga, hvis egentlige navn er Stefani Joanne Angelina Germanotta (32), er i sorg etter at artistvennen Rick Genest tok livet sitt onsdag kveld.

Rick, som var mest kjent for å gå under tilnavnet «Zombie Boy» grunnet sin tungt tatoverte kropp, ble kun 32 år gammel.

MYE OPPMERKSOMHET: Rick Genest går normalt under tilnavnet Zombie Boy. Denne videoen viser hva som skjuler seg under all sminken. Vis mer Vis mer Vis mer

De tragiske nyhetene kom ut på iHeartRadio Canada, som videre informerte om at den unge artisten ble funnet død i sitt eget hjem i Montreal, Canada.

Hedret vennen

«Million Reasons»-sangeren bekreftet også selv de triste nyhetene på torsdag, i form av en dyster Tweet der hun hedret vennen:

- Selvmordet til vennen min, Rick Genest, Zombie boy, er grusomt tragisk.

«Zombie boy» fikk sitt store gjennombrudd i 2011, da han tok del i Lady Gagas musikkvideo «Born This Way».

I tillegg var 32-åringen kjent for å gjøre suksess på flere arenaer, blant annet som artist, skuespiller og modell. Grunnet sine mange tatoveringer, 176 helt nøyaktig, fikk den kreative sjelen også en plass i «Guinness World Records».

FRA TOPP TIL TÅ: Den 32 år gamle modellen fikk raskt modelloppdrag etter hvert som flere og flere fikk øynene opp for kunsten på kroppen hans. Foto: NTB Scanpix
FRA TOPP TIL TÅ: Den 32 år gamle modellen fikk raskt modelloppdrag etter hvert som flere og flere fikk øynene opp for kunsten på kroppen hans. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre tvitret Gaga dette:

- Vi må jobbe hardere for å forandre kulturen, bringe mental helse frem til frontlinjen, og slette stigmaet om at vi ikke kan snakke om ting. Hvis du sliter, ring en venn eller familie i dag. Vi må redde hverandre.

Gaga har selv oppmuntret til mer åpenhet rundt psykisk helse tidligere, og er blant annet grunnleggeren av «Born This Way»-organisasjonen.

I en annen tweet skriver sangstjernen oppfordrende til alle som sliter, at de kan begynne på sin vei mot bedringen i dag.

HELT GAGA: Selv er også Lady Gaga kjent for å utfordre normene innen mote, og har gjort unike outfits til en del av sitt varemerke. Foto: NTB Scanpix
HELT GAGA: Selv er også Lady Gaga kjent for å utfordre normene innen mote, og har gjort unike outfits til en del av sitt varemerke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Forskning forteller oss at det tar 21 dager å danne en vane. Om du sliter med din mentale helse, kan i dag bli din første dag på bedringens vei, eller en fortsettelse på bedringens vei hvis du allerede har begynt.

Kom ut et nytt innlegg på Instagram i går

På Ricks Instagram ble det i går postet et nytt innlegg, til tross for at modellen ikke lenger er i live.

Bildet har helt svart bakgrunn, med en ring av lys i midten. Under bildet har han skrevet en lang tekst, i form av et mørkt dikt eller vers.

STORT TAP: Savnet etter Rick Genest er allerede stort. Foto: NTB Scanpix
STORT TAP: Savnet etter Rick Genest er allerede stort. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det spekuleres nå på om han har lastet ned en app som har gitt ham muligheten til å tidsinnstille Instagram-innlegget, og at det er dette han gjorde før han døde.

- Du var en inspirasjon for meg i mange år

I likhet med Gaga, var det mange som så verdien i Rick, og som nå fortviler over tapet av kunstneren.

I kommentarfeltet til det siste bildet hans, finner man flere hjerteskjærende ord og kondolanser. En bruker har blant annet skrevet:

- Jeg er i sjokk. Han var en inspirasjon for meg helt siden jeg så ham. Han var en gutt som ikke brydde seg om de sosiale normene i samfunnet, men heller levde livet sitt slik han selv ville - og ble suksessfull.

SMILER: Her ser man en litt annen versjon av den ellers så mørke Rick Genest. Foto: NTB Scanpix
SMILER: Her ser man en litt annen versjon av den ellers så mørke Rick Genest. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En annen skrev:

- Du var likt og elsket. Så innmari trist. Jeg forgudet arbeidet ditt.

Var godhjertet

Før sin død var Genest involvert med Home Depot Canada Foundation, en organisasjon som jobber med å bevisstgjøre og rette oppmerksomheten mot hjemløse ungdommer- og barn.

Kanadieren ville ha feiret bursdagen sin 7. august, og blitt 33 år gammel.

LES OGSÅ: Lady Gaga er ikke til å kjenne igjen