Lady Gaga-fan drepte katt for å lage konsertantrekk

20-åringen er nå innlagt på psykiatrisk sykehus.

<strong>EKSENTRISK:</strong> Popartsiten Lady Gaga er blitt et moteikon så vel som et popikon med sine kompromissløse antrekk. Nå er imidlertid en av hennes mange fans pågrepet for å ha drept katten sin - for å lage seg et «passende» konsertantrekk...  Foto: Stella  Pictures
EKSENTRISK: Popartsiten Lady Gaga er blitt et moteikon så vel som et popikon med sine kompromissløse antrekk. Nå er imidlertid en av hennes mange fans pågrepet for å ha drept katten sin - for å lage seg et «passende» konsertantrekk... Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popstjernen Lady Gaga (25) er viden kjent for sine spektakulære sceneshow og eksentriske konsertantrekk. Men nå har en av popikonets mange fans gått for langt i forsøket på å skape seg et antrekk verdig Lady Gaga.

Angelina Barnes (20) fra delstaten Oklahoma ble denne uken tiltalt for dyremishandling, etter at hun prøvde å lage seg et vel ekstremt kostyme til en kommende Lady Gaga-konsert. Det skriver RadarOnline.

Ifølge nettstedet ble 20-åringen tiltalt etter at en slektning oppdaget at Barnes hadde tatt livet av og regelrett slaktet familiens 15 år gamle katt. Etter det groteske drapet skal hun ha smurt kattens blod i ansiktet, som en del av «konsertantrekket» sitt.

- Barnes' slektning ble veldig redd for at den mistenkte ville prøve å skade henne. Barnes hadde blant annet teipet over lysbrytere i huset for å sørge for at slektningen ikke skulle kunne skru på lyset, sier Gary Knight ved Oklahoma sheriffkontor til Toronto Star ifølge RadarOnline.

Den fanatiske Lady Gaga-tilhengeren skal ha druknet familiens katt, sprettet opp buken på den og ødelagt øynene dens. Barnes skal deretter ha plassert kattens lever i et sminkeskrin, mens hele baderommet skal ha vært dekket av lilla hårfarge og blod, skriver RadarOnline.

Angelina Barnes ble fraktet til et lokalt sykehus etter pågripelsen, der hun truet en mannlig sykepleier med en glassbit. Hun blir nå behandlet ved Griffin Memorial Hospital - et psykiatrisk behandlingssenter i Oklahoma.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - De kom for å si at døden ikke var så vanskelig   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer