I GOD, GAMMEL FORM: Lady Gaga så ut til å være seg selv igjen da hun viste seg ute i New York denne uken. Popstjernen har visst for godt parkert rullestolen etter hofteoperasjonen, og erstattet den med BH og skyhøye sko. Foto: All Over Press
I GOD, GAMMEL FORM: Lady Gaga så ut til å være seg selv igjen da hun viste seg ute i New York denne uken. Popstjernen har visst for godt parkert rullestolen etter hofteoperasjonen, og erstattet den med BH og skyhøye sko. Foto: All Over PressVis mer

Lady Gaga er tilbake i gammel form

Popstjernen viste seg på gaten i New York iført bare BH og miniskjørt.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Lady Gaga (27) har en tøff tid bak seg.

I vinter måtte hun avlyse verdensturnéen sin grunnet en leddhinnebetennelse og en påfølgende hofteoperasjon

Den siste tiden har hun også kjempet en desperat juridisk kamp med tidligere samarbeidspartnere som krever penger av henne.

Men da «Born This Way»-sangeren viste seg ute i New York denne uken, så popstjernen ut til å være tilbake i god, gammel form.

27-åringen er for lengst blitt kjent for sine eksentriske og avslørende antrekk, og torsdagens luftetur i storbyen føyde seg inn i antrekksrekken.

Popstjernen, som angivelig skal gifte seg med forloveden Taylor Kinney (32) i løpet av sommeren, var nemlig iført bare et sort miniskjørt og en gjennomskinnelig, sort blonde-BH - samt et par skyhøye platåstøvletter.

Etter alt å dømme er hun nå altså helt frisk etter operasjonen som satte henne ut av spill i lang tid. Hun valgte imidlertid å skjule ansiktet, som var diskret sminket, bak et par store solbriller.


«Pokerface»-sangeren, som gikk noe opp i vekt i fjor høst, så dessuten svært godt ut i det avslørende antrekket . Den manglende t-skjorten viste frem Lady Gagas smale midje, mens det korte skjørtet fremhevet et par veltrente ben.

LES OGSÅ: Har bestemt seg for å forandre kroppen sin