Irina Shayk, Lady Gaga og Bradley Cooper:

- Lady Gaga er knust over å være «den andre kvinnen»

Sangstjernen vil ikke være innblandet i bruddet.

TURBULENT: Etter bruddet mellom Irina Shayk og Bradley Cooper har det blitt heftig diskutert om Lady Gaga kan være en av årsakene til bruddet. Foto: NTB scanpix
TURBULENT: Etter bruddet mellom Irina Shayk og Bradley Cooper har det blitt heftig diskutert om Lady Gaga kan være en av årsakene til bruddet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I begynnelsen av juni ble hele Hollywood sjokkert over nyheten om at Bradley Cooper (44) og Irina Shayk (33) skal ha gått fra hverandre etter fire år.

Medier over hele verden omtalte bruddet, og selv om ingen av dem har kommentert den angivelige splittelsen direkte, mener flere at det er hold i det amerikanske medier har skrevet om bruddet.

Det er fortsatt uvisst hva som er bakgrunnen for bruddet, men det har blitt heftig spekulert på om kjemien mellom sangstjernen Lady Gaga (33) og Bradley Cooper kan ha noe med det å gjøre. Stjerneduoen spilte nemlig sammen i filmsuksessen «A Star is Born».

- Følte seg ydmyket

Etter Gaga og Coopers emosjonelle fremføring av duetten «Shallow» under årets Oscar-utdeling, satte romanseryktene for alvor fart.

Shayk sto på daværende tidspunkt midt i stormen, men fire måneder senere kan det se ut til at det intense forholdet mellom Cooper og Gaga har gått hardt inn på supermodellen, og ifølge Grazia Daily flyttet hun nylig ut av parets hjem i Los Angeles sammen med datteren Lea De Seine.

Den sterke relasjonen mellom Gaga og Cooper skal ha bidratt til at supermodellen følte seg ydmyket, ifølge magasinet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer