Irina Shayk, Lady Gaga og Bradley Cooper:

- Lady Gaga er knust over å være «den andre kvinnen»

Sangstjernen vil ikke være innblandet i bruddet.

TURBULENT: Etter bruddet mellom Irina Shayk og Bradley Cooper har det blitt heftig diskutert om Lady Gaga kan være en av årsakene til bruddet. Foto: NTB scanpix
TURBULENT: Etter bruddet mellom Irina Shayk og Bradley Cooper har det blitt heftig diskutert om Lady Gaga kan være en av årsakene til bruddet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I begynnelsen av juni ble hele Hollywood sjokkert over nyheten om at Bradley Cooper (44) og Irina Shayk (33) skal ha gått fra hverandre etter fire år.

Medier over hele verden omtalte bruddet, og selv om ingen av dem har kommentert den angivelige splittelsen direkte, mener flere at det er hold i det amerikanske medier har skrevet om bruddet.

Det er fortsatt uvisst hva som er bakgrunnen for bruddet, men det har blitt heftig spekulert på om kjemien mellom sangstjernen Lady Gaga (33) og Bradley Cooper kan ha noe med det å gjøre. Stjerneduoen spilte nemlig sammen i filmsuksessen «A Star is Born».

REAKSJONER: Det er mange som har ment at «Shallow»-opptredenen til stjernene Lady Gaga og Bradley Cooper avdekket romantiske følelser mellom de to. Nå har en ekspert på kroppsspråk uttalt seg. Vis mer

- Følte seg ydmyket

Etter Gaga og Coopers emosjonelle fremføring av duetten «Shallow» under årets Oscar-utdeling, satte romanseryktene for alvor fart.

Shayk sto på daværende tidspunkt midt i stormen, men fire måneder senere kan det se ut til at det intense forholdet mellom Cooper og Gaga har gått hardt inn på supermodellen, og ifølge Grazia Daily flyttet hun nylig ut av parets hjem i Los Angeles sammen med datteren Lea De Seine.

Den sterke relasjonen mellom Gaga og Cooper skal ha bidratt til at supermodellen følte seg ydmyket, ifølge magasinet.

- Bradleys tilknytning til Gaga er det som tippet Irina over kanten. Hun ble ydmyket, spesielt under opptredenen på Oscar-utdelingen. Å være i samme rom som det, og se hva som ble skrevet i etterkant, var vanskelig å håndtere, forteller en kilde til Grazia Daily.

RYKTEFLOM: Etter at Bradley Cooper angivelig skal ha blitt singel, spekuleres det om han og Lady Gaga vil finne hverandre. Vis mer

Vil ikke være innblandet

Etter at sjokknyheten om Cooper/Shayk-bruddet sprakk, har også Gaga vært nødt til å uttale seg. Det gjorde hun ifølge magasinet under en konsert i Park Theatre i Las Vegas.

Under opptredenen hennes med den kjente sangen «Shallow», skal publikum ha begynt å slenge aggressive kommentarer til stjernen som omhandlet forholdet til Cooper.

Gaga skal ha svart fra scenen:

- Vær snille, vær snille eller «fuck off».

Det er altså ikke bare Shayk som har fått føle på spekulasjoner og omtale i amerikanske medier, det er tydelig at Gaga har sett seg lei på å bli innblandet.

COOPER-GATE: Ryktene svirrer etter det angivelige bruddet mellom Bradley Cooper og Irina Shayk. Christian Carino, Lady Gagas eks-forlovede, bidrar ikke akkurat til å stilne sagaen. Vis mer

En kilde forteller til Grazia Daily at Gaga er knust for at hun har blitt dratt inn i bruddet mellom Shayk og Cooper.

- Hun føler at det ødelegger alt arbeidet de har gjort med filmen, noe som er det siste de ønsket. Gaga vil ikke bli sett på som den andre kvinnen.

Viste seg frem uten ringen

I etterkant av bruddet har Irina Shayk for øvrig blitt observert en rekke ganger uten det som skal være en forlovelsesring fra Bradley Cooper.

Det svirret lenge forlovelsesrykter om stjerneparet. Ryktene blusset opp etter at Shayk dukket opp på bilder med en stor ring godt plassert på ringfingeren i 2016.

FORLOVELSESRYKTER: Denne ringen (t.h.) satte fart i forlovelsesryktene mellom Bradley Cooper og Irina Shayk i 2016. Senere ble supermodellen avbildet med ringen en rekke ganger på den røde løperen. Foto: NTB scanpix
FORLOVELSESRYKTER: Denne ringen (t.h.) satte fart i forlovelsesryktene mellom Bradley Cooper og Irina Shayk i 2016. Senere ble supermodellen avbildet med ringen en rekke ganger på den røde løperen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Cooper og Shayk bekreftet aldri forlovelsen, men amerikanske medier har lenge omtalt ringen med en grønn sten som en forlovelsesring.

Den mye omtalte ringen har blitt vist frem på flere røde løpere de siste årene, men nå, i etterkant av bruddet, har den glimret med sitt fravær på modellens hånd flere ganger.

Nylig ble hun fotografert ute sammen med datteren i New York, og da var den enorme ringen med grønn edelsten ikke å se.

INGEN RING: Irina Shayk ble nylig fotografert i en sandkasse i New York uten den mye omtalte ringen. Foto: NTB scanpix
INGEN RING: Irina Shayk ble nylig fotografert i en sandkasse i New York uten den mye omtalte ringen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Amerikanske medier spekulerer nå på om Shayk bevisst viste frem hendene sine for paparazzifotografene ved å stadig løfte hendene opp mot halskjedet sitt.

Beskyldt for utroskap

Som tidligere nevnt har bruddet mellom de to stjernene skapt utallige overskrifter i amerikanske medier, mye på grunn av Coopers tette bånd til Gaga.

Shayk skal ha følt seg truet av Cooper og Lady Gaga da de jobbet sammen, og hun skal ha vært lite fornøyd med hvordan kjæresten oppførte seg rundt artisten. I tillegg skal den 33 år gamle supermodellen ha beskyldt Cooper for å være utro med Gaga.

- Bradleys forhold med Irina Shayk begynte virkelig å falle fra hverandre da han startet å spille inn filmen med Gaga, og hun beskyldte ham flere ganger for å ha vært utro med medskuespilleren, sa en kilde til Radar Online, ifølge Mirror.

Lady Gaga og Bradley Cooper har hovedrollene i den populære filmen «A Star Is Born» og på den 91. Oscar-utdelingen fremførte de sangen «Shallow» sammen - til stor applaus fra salen. Nå går spekulasjonene rundt hvorvidt Gaga og Cooper er mer enn bare gode venner. Vis mer

- Helt siden den gang har Irina slitt med å stole på Bradley i det hele tatt, fortsatte kilden, som la også til at Cooper og 33-åringen stadig kranglet da de var sammen og at forholdet deres var kaotisk.

Vis mer

Forholdet endret seg etter filmen

En kilde med tilknytning til paret fortalte at Cooper var mye bortreist og opptatt da han og Gaga spilte inn suksessfilmen, og all tiden borte fra Shayk skal ha satt sine spor i forholdet, som altså nå er over.

- Bradley var følelsesmessig distansert da de spilte inn filmen. Hun prøvde å redde forholdet, men det hadde allerede forandret seg. Siden de to er veldig private rundt forholdet sitt, var det få som visste hva som egentlig foregikk, sa kilden til People.

Det var i april 2017 at innspillingen av «A Star is Born» begynte. Produksjonen foregikk i flere måneder, og det var først høsten 2018 at en endelige utgaven av filmen ble vist for første gang. I tillegg hadde Cooper jobbet med manus og filmens låter i lang tid før selve innspillingen startet, så det er kanskje ikke så rart at han tilbrakte mye tid unna familien.

Mer tid til hverandre ble det heller ikke da filmen først debuterte. Cooper og Gaga dro på presseturné sammen, og var innom utallige arrangementer med filmen. At den ble godt mottatt av fansen og kritikerne, sørget for at det ble enda mer å gjøre.

Vis mer

Romanserykter

Samtidig begynte det å gå rykter om at Cooper og Gaga hadde funnet tonen på settet. Dette ble aldri bekreftet, men onde tunger skulle ha det til at de hadde fått mer følelser for hverandre enn alminnelige kolleger gjør. Cooper valgte derimot å takke sin kjæreste da han vant pris under BAFTA-utdelingen tidligere i år, som et subtilt spark mot kritikerne.

- Mest av alt må jeg få takke Irina, som har overlevd all musikken jeg har prøvd å lage i kjelleren vår i et år. Det takker jeg deg for. Tusen takk, sa han fra scenen.

Tabloidene slo likevel opp den ene historien etter det andre om et angivelig sidesprang med popstjernen, og da han og Gaga som tidligere nevnt spilte «Shallow» under Oscar-utdelingen kulminerte det hele.

Kroppsspråkseksperter og fans hevdet det så ut som de to var forelsket i hverandre, der de satt ved pianoet og så hverandre dypt inn i øynene. Gaga har på sin side hevdet at det var meningen, uten at det lå noe mer bak det.

NÆRT FORHOLD: Det spekuleres på om romanseryktene mellom Lady Gaga og Bradley Cooper kan ha ødelagt forholdet til sistnevnte og Irina Shayk. Foto: NTB scanpix
NÆRT FORHOLD: Det spekuleres på om romanseryktene mellom Lady Gaga og Bradley Cooper kan ha ødelagt forholdet til sistnevnte og Irina Shayk. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Ja, folk så kjærlighet, og gjett hva? Det var akkurat det vi ville at dere skulle se, sa hun i talkshowet til Jimmy Kimmel, og argumenterte for at de ønsket å spille på det faktum at «A Star Is Born» faktisk er en kjærlighetshistorie.

Da alle prisutdelingene var unnagjort og hverdagen kunne fungere som normalt igjen, skal Cooper ha forsøkt å fokusere på familielivet. I april ble han en rekke ganger observert med Shayk og datteren Lea, samtidig som kilder tett på paret også bekreftet at de var sammen hver dag.

Dersom bruddet faktisk er reelt, fungerte tilsynelatende ikke Coopers skippertak likevel.

LES OGSÅ: - Tiger Woods' ekskone gravid med sin ni år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer