Lady GaGa er i ferd med å miste håret

Sangstjernen Lady Gaga må betale dyrt for tidligere gleder.

SNART HÅRLØS? - Det er ikke bra for huden, men jeg er velsignet med gode gener, sier Lady GaGa om at hun sover med sminke om nettene. Nå er hun også i ferd med å miste håret. Foto: All Over Press
SNART HÅRLØS? - Det er ikke bra for huden, men jeg er velsignet med gode gener, sier Lady GaGa om at hun sover med sminke om nettene. Nå er hun også i ferd med å miste håret. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Verdensstjernen Lady GaGa (24) er i ferd med å miste sine lyse lokker, som i virkeligheten er brune. 

Til People ifølge Monstersandcritics Monstersandcritics forteller den amerikanske sangerinnen at det er hennes utallige hårblekninger, som nå har skapt problemer for henne.

- Jeg blir nødt til å få meg en kjemisk frisyre, ettersom håret mitt er i ferd med å falle av, sier Lady Gaga til magasinet.

24-åringen, som fyller 25 år neste uke, innrømmer samtidig at hun sover med sminke i ansiktet hver eneste natt.

- Det er ikke bra for huden, men jeg er velsignet med gode gener. Og jeg har ikke lyst til å gå i solarium fordi det fremmer rynker, mener sangstjernen.

Forrige uke ble det kjent at Lady GaGa i boken «Everyone loves you when you are dead», som er skrevet et Neil Strauss, forteller om sitt tidligere dopmisbruk, samt elendige boforhold da hun var yngre.

- I blant skremmer det meg når jeg tenker på hvordan jeg lå i leiligheten min med lopper i sengen, kakerlakker på gulvet, speil med kokain overalt og ingen vilje eller interesse for å drive med noe annet enn musikk og bli ruset, sier hun i boken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg hadde lopper i sengen og kakerlakker på gulvet