TI MÅNEDER: Forholdet varte i ti måneder, men Gaga hadde ikke tid til å være sammen med skuespillerkjæresten. Foto: All Over Press
TI MÅNEDER: Forholdet varte i ti måneder, men Gaga hadde ikke tid til å være sammen med skuespillerkjæresten. Foto: All Over Press Vis mer

- Lady Gaga dumpet kjæresten

For to måneder siden snakket hun om å få barn med ham.

Publisert
SEOGHØR.NO: Etter et ti måneder langt forhold, har popstjernen Lady Gaga (26) nå gjort det slutt med kjæresten Taylor Kinney (30).

Det bekrefter kilder overfor bladet Us Weekly. Grunnen er at hun rett og slett ikke har tid til å ha kjæreste.

- Hun kommer til å være på turné fra og med nå til neste år, og har funnet ut at det ikke passer med et forhold samtidig, sier en kilde til bladet.

Gaga skal også spille inn sin kommende plate mens hun er på turné, og da vil det bli liten tid til «The Vampire Diaries»-skuespilleren.

- Taylor tenkte mest på seg selv, som en typisk skuespiller gjør. Han forstod ikke Gaga helt. Hun elsket at hun fikk denne fyren som alle mente så skikkelig bra ut. Men det ville aldri vare, sier en kilde til bladet.

Nyheten om bruddet kommer kun et par måneder etter at Gaga snakket om at hun ønsket seg barn med kjæresten.

- Hun ønsker seg alt med ham – kjærlighet, ekteskap og en familie. Men hun har bestemt seg for å bli mor før de tenker på noe annet og snakker om å føde i løpet av neste år, sa en kilde ifølge Female First i mars.

Kinney møtte Gaga da han spilte kjæresten hennes i musikkvideoen «You and I».
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Vil ha barn innen ett år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer