Lady Gaga avslører sterke følelser for eks-kjæresten

Popstjernen letter på sløret om sitt spesielle forhold.

FRA LYKKELIGE TIDER: Lady Gaga og Taylor Kinney under årets Oscar utdeling i Hollywood. Syv måneder senere gikk de fra hverandre. Foto: DPA
FRA LYKKELIGE TIDER: Lady Gaga og Taylor Kinney under årets Oscar utdeling i Hollywood. Syv måneder senere gikk de fra hverandre. Foto: DPA Vis mer

SEOGHØR.NO: I juli ble det kjent at Lady Gaga (30) og skuespilleren Taylor Kinney (35) hadde brutt forlovelsen etter fem år som kjærester. 

- Vi har alltid sett på hverandre som sjelevenner. Akkurat som andre par har vi hatt våre opp- og nedturer og nå tar vi en pause, bekreftet popstjernen selv kort tid etter bruddet ble kjent, og la til:

- Vi er begge kunstnere, og håper at vi skal klare å takle lange avstander og tettpakkete timeplaner. Vær snille og hei på oss. Vi elsker hverandre veldig mye.

Nå, nesten tre måneder etter at det ble slutt, innrømmer sangfuglen at hun fremdeles har sterke følelser for eksen.

Saken fortsetter under bildet.

VANSKELIG MED BRUDD: Lady Gaga håper at hun og Taylor Kinney vil finne tilbake til hverandre igjen. Foto: Reuters
VANSKELIG MED BRUDD: Lady Gaga håper at hun og Taylor Kinney vil finne tilbake til hverandre igjen. Foto: Reuters Vis mer

Da Gagas første singel fra det kommende albumet «Joanne» nylig ble sluppet begynte fans med en gang å spekulere i om den handlet om det havarerte forholdet til Taylor Kinney.

Låta ble sluppet to måneder etter bruddet, og i refrenget synger hun blant annet: «Det var ikke kjærlighet. Det var den perfekte illusjon.»

- Jeg vil bare si at musikken min på dette albumet og alle de andre albumene mine, er inspirert av privatlivet mitt. Men kanskje dette siste mer enn noe annet, forteller hun til E!News.com på spørsmål om hva sangens mening.

- Jeg har sagt det før, jeg elsker Taylor så utrolig høyt og han er min beste venn, fortsetter hun.

Saken fortsetter under bildet.

VOND TID: Lady Gaga og Taylor Kinney planla bryllup, men i stedet endte de opp med å gå hver til sitt i sommer. Foto: Splash News
VOND TID: Lady Gaga og Taylor Kinney planla bryllup, men i stedet endte de opp med å gå hver til sitt i sommer. Foto: Splash News Vis mer

Videre sier «Poker Face»-stjernen at låten er ment å gjenspeile en felles følelse i forhold som er drevet av den digitale tiden vi er i - en følelse hun også selv har kjent på.

- Denne videoen er en fremførelse av en sang som jeg skrev i et øyeblikk om hvordan jeg følte forholdet var. Og som jeg er sikker på at han har følt noen ganger, og at du har følt og andre folk har følt i forhold.

- Det er om hvordan jeg ser vennene mine slite, og blir gale av sinne mens de prøver å finne ut hvordan de skal date i en tid hvor alle lager perfekte illusjoner av seg selv på internett, og ingen egentlig vet hva som er ekte eller uekte, forklarer hun.

Lady Gaga og «Zero Dark Thirty»-kjekkasen møttes på settet under musikkvideoen hennes «You and I» i 2011. På Valentines Day i fjor gikk Kinney ned på kne og fridde til sangfuglen med en diger hjerteformet diamantring.

I juli avslørte paret derimot at bryllupet av avlyst.

LES OGSÅ: Anistons ektemann spøker med Brad-brudd