Lady Gaga avslører bryllupsdetaljer

- De ville sannsynligvis drept meg.

SNART MANN OG KONE: Etter fire år som kjærester forlovet Lady Gaga og Taylor Kinney seg i fjor. Nå skal de gifte seg. Her er duoen sammen på Vanity Fair festen etter Oscar-utdelingen. Foto: NTB Scanpix
SNART MANN OG KONE: Etter fire år som kjærester forlovet Lady Gaga og Taylor Kinney seg i fjor. Nå skal de gifte seg. Her er duoen sammen på Vanity Fair festen etter Oscar-utdelingen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Så langt har 2016 vært et strålende år for Lady Gaga (29). Ikke bare holdt hun to fantastiske opptredner under både Grammy og Oscar Awards, hun stakk også av med en Golden Globe-statuett for sin innsats i «American Horror Story».

Og året ser foreløpig ut til bare å bli bedre.

Sammen med skuespiller-kjæresten Taylor Kinney (34) er popstjernen nemlig i full gang med å planlegge bryllup.

Kjekkasen fridde nemlig til sangfuglen på Valentines Day i fjor, og nå er duoen snart klare til å gi hverandre sine ja.

Til Ryan Seacrest forteller Gaga at kvinnene i familien hennes alle gir en hjelpende hånd når det kommer til å forberede den store dagen.

- Jeg tror at hvis jeg hadde nektet mamma og resten av kvinnene i livet mitt å være med å planlegge bryllupet, så ville de sannsynligvis drept meg, ler hun, ifølge E! News.com.

- Jeg har all verdens med hjelp.

Saken fortsetter under bildet.

MED MAMMA OG PAPPA: Gagas mor får ta stor del i bryllupsplanleggingen. Her er popstjernen, som egentlig heter Stefani Joanne Angelina Germanotta, sammen med foreldrene Cynthia Germanotta og Joe Germanotta. Foto: NTB Scanpix
MED MAMMA OG PAPPA: Gagas mor får ta stor del i bryllupsplanleggingen. Her er popstjernen, som egentlig heter Stefani Joanne Angelina Germanotta, sammen med foreldrene Cynthia Germanotta og Joe Germanotta. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til tross for at den eksentriske artisten vanligvis elsker å skape overskrifter med ekstraodrinære antrekk, hevder hun at bryllupet vil bli en tradisjonell, ekte og familie-orientert affære.

- Vi planlegger ikke noe som kommer til å være verdt å skrive om, sier hun med glimt i øyet - fordi hun vet at fans og press kommer til å være sprekkeferdige av nysgjerrighet etter å få avslørt alle detaljene.

I januar hadde det vordende brudeparet fremdeles ikke satt noen dato for den store dagen.

- Vi går hele tiden frem og tilbake når det kommer til datoene. Jeg tror bare det kommer til å bli en overraskelse, fortalte Kinney til Daily Mail.

Turtelduene traff hverandre under innspillingen av musikkvideoen hennes «You and I» sommeren 2011, og har vært sammen siden den gang.

Før jul åpnet den vordende bruden seg om sin kjærlighet til «Zero Dark Thirty»-stjernen.

- Det som gjør meg så lykkelig med Taylor er at han elsker meg helt fra innsiden og ut. Og han er totalt blind for klesstilen min - som er min kreative prosess. Han kjenner meg som den italienske/amerikanske jenta min mor og far ga liv til.

- Han er veldig støttende i alt jeg gjør, og han er den første mannen jeg har vært sammen med som gråter når jeg står på scenen. Det betyr mer for meg enn noe annet, sa hun den gang.

A photo posted by Lady Gaga (@ladygaga) on

Saken fortsetter under bildet.

 

Godkjent av svigermor

Kinneys mor, Pamela Heisler, uttalte nylig at hun ikke kunne vært mer fornøyd med sønnens valg av kjæreste.

Det første møtet mellom de to var på en dyster tid i Heislers liv og skjedde ikke under de beste omstendighetene.

- Moren min hadde akkurat gått bort. Da Taylor fortalte at hun skulle komme på besøk, sa jeg at det ikke var et bra tidspunkt, fortalte hun til Entertainment Tonight.

- Men hun kom, og hun var bare det søteste mennesket. Ordentlig skjønn. Jeg elsket henne fra det øyeblikket jeg traff henne, skrøt hun.

He gave me his heart on Valentine's Day, and I said YES!

A photo posted by @ladygaga on

 

LES OGSÅ: Norske Kamilla fikk personlig gave av Lady Gaga

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer