Lady Gaga og Christian Carino:

Lady Gaga (31) avslører følelsene for Christian (48)

Hyller sin nye kjæreste.

FORELSKET: Tidligere i år ble det kjent at Lady Gaga hadde falt for agenten sin, Christian Carino. Nå åpner hun opp om forholdet. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Tidligere i år ble det kjent at Lady Gaga hadde falt for agenten sin, Christian Carino. Nå åpner hun opp om forholdet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I juli i fjor kom nyheten om at Lady Gaga (31) og forloveden Taylor Kinney (36) hadde avlyst bryllupet, og at de gikk hver til sitt etter fem år sammen.

- Vi har alltid sett på hverandre som sjelevenner. Akkurat som andre par har vi hatt våre opp- og nedturer og nå tar vi en pause. Vi er begge kunstnere, og håper at vi skal klare å takle lange avstander og tettpakkete timeplaner. Vær snille og hei på oss. Vi elsker hverandre veldig mye, delte popstjernen om situasjonen i en Instagram-post den gang.

BRYLLUPET AVLYST: Etter fem år som kjærester valgte Lady Gaga og Taylor Kinney å bryte forlovelsen i juli i fjor. Her er paret avbildet sammen i 2016. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUPET AVLYST: Etter fem år som kjærester valgte Lady Gaga og Taylor Kinney å bryte forlovelsen i juli i fjor. Her er paret avbildet sammen i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret fant imidlertid ikke tilbake til hverandre, og bare et halvt år etter bruddet ble det kjent at popstjerna hadde funnet lykken på ny med agenten sin Christian Carino (48).

- Forelsket

Gaga har tidligere gitt uttrykk for at bruddet med Kinney opplevdes svært tungt. Da popstjerna holdt en konsert i New York forrige uke, hyllet hun sin nye flamme for å ha hjulpet henne gjennom den tøffe tiden.

- Da jeg gikk backstage sto Christian ved trappen for å sørge for at jeg hadde det bra, fortalte Gaga, ifølge Contact Music.

Kilder nære paret har gitt uttrykk for at duoen er uadskillelige. Under konserten fortalte 31-åringen videre at hun «er forelsket», og avslørte samtidig at hun føler seg svært trygg i Carinos selskap.

SPORTY: Christian Carino og Lady Gaga er flere ganger blitt observert på blant annet skogsturer sammen. Foto: NTB Scanpix
SPORTY: Christian Carino og Lady Gaga er flere ganger blitt observert på blant annet skogsturer sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det beste med å være forelsket er at du har en person som kan støtte deg til i tunge tider, fortalte hun fra scenen.

- Snakker om kjærlighetslivet

Da Gaga opptrådte under «Super Bowl» i februar skal paret ha blitt observert sammen bak scenen, hvor de kysset og tok bilder av seg selv.

Duoen skal ellers ha blitt sett sammen under Tommy Hilfigers vårvisning og da de så bandet «Kings of Leon» opptre i Los Angeles i januar.

Dagen etter Tommy Hilfiger-visningen ble Gaga intervjuet av Ryan Seacrest (42). Da hun fikk spørsmål om det var en ny mann i livet hennes ble popstjernen angivelig noe brydd.

- Jeg vet ikke! Du vet at jeg ikke snakker om kjærlighetslivet mitt, Ryan. Nå er jeg skikkelig rød i ansiktet. Skikkelig rød, og det passer ikke til antrekket mitt, svarte hun.

Christian Carino er et kjent navn i underholdningsbransjen. Han jobber for det anerkjente agentbyrået CAA i Los Angeles, og i tillegg til Gaga representerer han også Hollywood-stjerner som Jennifer Lopez, Neil Patrick Harris, Jared Leto, Johnny Depp, Margot Robbie, Britney Spears, Keira Knightley, Miley Cyrus, Eva Longoria, Justin Bieber, Katy Perry, Zac Efron og Demi Lovato.

LES OGSÅ: Dro på romantisk skogstur i høye hæler

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer