Lady Gaga: - Bryllupet er avlyst

Etter fem år som kjærester skal Lady Gaga og Taylor Kinney ha brutt forlovelsen.

SINGEL IGJEN: Lady Gaga og Taylor Kinney skal ha gått hver til sitt. Her er de sammen på Oscar utdelingens etterfest i vinter.   Foto: DPA
SINGEL IGJEN: Lady Gaga og Taylor Kinney skal ha gått hver til sitt. Her er de sammen på Oscar utdelingens etterfest i vinter. Foto: DPA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Popstjernen Lady Gaga (30) og skuespilleren Taylor Kinney (35) har vært sammen siden de møttes på settet under musikkvideoen hennes «You and I» i 2011.

På Valentines Day i fjor gikk «Zero Dark Thirty»-kjekkasen ned på kne og fridde til sangfuglen med en diger hjerteformet diamantring.

Lady Gaga har flere ganger åpnet seg om bryllupsplanleggingen, men har ikke røpet noen dato for seremonien. Og tirsdag melder TMZ.com at det ikke kommer til å bli noe av i det hele tatt.

Paret skal nemlig ha gjort det slutt etter fem år kjærester.

«Kilder nær duoen sier at de gikk hver til sitt tidligere denne måneden. Det er usikkert hvem som tok initiativet til bruddet», skriver nettstedet.

Gaga og Kinney har også vært lite å se sammen den siste tiden, både på eventer og i sosiale medier. Og sist uke ble «Poker Face»-stjernen sett uten forlovelsesringen i Malibu - samme dag som kjæresten feiret 35-årsdagen sin, ifølge TMZ.

I skrivende stund skal artisten befinne seg i Cabo i Mexico - også her uten ringen på fingeren.

Saken fortsetter under bildet.

DELTE LYKKEN MED FANSEN: Lady Gaga har tidligere postet søte bilder av seg selv og forloveden på sosiale medier, men nå er det lenge siden sist. Foto: Xposure
DELTE LYKKEN MED FANSEN: Lady Gaga har tidligere postet søte bilder av seg selv og forloveden på sosiale medier, men nå er det lenge siden sist. Foto: Xposure Vis mer

Planla et tradisjonelt bryllup

I januar i år, nesten ett år etter frieriet, hadde Gaga og Kinney fremdeles ikke satt noen dato for den store dagen.

- Vi går hele tiden frem og tilbake når det kommer til datoene. Jeg tror bare det kommer til å bli en overraskelse, fortalte Kinney til Daily Mail.

Kort tid etterpå fortalte den eksentriske musikeren, som vanligvis elsker å skape overskrifter med ekstraordinære antrekk, at bryllupet ville bli en tradisjonell, ekte og familie-orientert affære. 

- Vi planlegger ikke noe som kommer til å være verdt å skrive om, sa hun med glimt i øyet.

30-åringen har tidligere åpnet seg om sin kjærlighet til den flotte skuespilleren.

- Det som gjør meg så lykkelig med Taylor er at han elsker meg helt fra innsiden og ut. Og han er totalt blind for klesstilen min - som er min kreative prosess. Han kjenner meg som den italienske/amerikanske jenta min mor og far ga liv til.

- Han er veldig støttende i alt jeg gjør, og han er den første mannen jeg har vært sammen med som gråter når jeg står på scenen. Det betyr mer for meg enn noe annet, sa hun den gang.

LES OGSÅ: Leonardo DiCaprio falt for sin tiende undertøysmodell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer