BURGER: Jenny Skavlan og ektemannen Thomas Gullestad spiste burger før den store motefesten.
BURGER: Jenny Skavlan og ektemannen Thomas Gullestad spiste burger før den store motefesten. Vis mer

Ladet opp til motefest med burger

Jenny Skavlan og ektemannen Thomas Gullestad strålte på sommerfest.

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld var det duket for motemagasinet ELLE sin store sommerfest. Den kjendistunge festen ble i år arrangert for tiende gang.

Festen er kjent for å ha en gjev gjesteliste, og det nygifte paret Jenny Skavlan og Thomas Gullestad var begge i feststemt humør. Men så alvorlig tok de det ikke, for paret hadde nemlig ladet opp til årets største sommerfest med en burger. 

- Vi følger motefestvettreglene nøye. 1. Spis. 2. Lytt til erfarende motefolk. 3. Det er ingen skam med snus. 4. Grav deg ned i tide, skrev Jenny på sin instagram. 

- Hvorfor spiste dere nettopp en burger før den store motefesten? 

Det pleier ikke være så mye mat på sånne fester. Det er litt, men man har ikke lyst til å stå med munnen full og prate, på en sånn type fest, sa Jenny til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Tone på første fest etter fødselen

BURGER: Jenny Skavlan og ektemannen Thomas Gullestad spiste burger før den store motefesten.
BURGER: Jenny Skavlan og ektemannen Thomas Gullestad spiste burger før den store motefesten. Vis mer

Skavlan ligger ikke på latsiden. Etter å ha giftet seg, og designet sin egen bikinikolleksjon på en drøy måned, ble hun onsdag lansert som det nye ansiktet utad for gullsmedkjeden David-Andersen.

- Det har egentlig vært planlagt lenge. De kontaktet meg og spurte om det var noe jeg var interresert i, og det var jeg, sa hun torsdag kveld. 

Skavlan følger i fotsporene til skuespiller Agnes Kittelsen, som ble lansert som David-Andersens ambassadør i november 2012. Før dette har både bloggeren Camilla Pihl og modellen Vendela Kirsebom frontet samme butikkjede.

NYGIFT: Jenny Skavlan og ektemannen Thomas Gullestad kom sammen på ELLE sommerfest.
NYGIFT: Jenny Skavlan og ektemannen Thomas Gullestad kom sammen på ELLE sommerfest. Vis mer

LES OGSÅ: Kapret drømmejobb