KJÆRESTER: Inga Berit viste frem kjæresten for første gang. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
KJÆRESTER: Inga Berit viste frem kjæresten for første gang. Foto: Andreas Fadum, Se og HørVis mer

Inga Berit fra «Farmen Kjendis» forelsket:

Ladet opp til finalen med sin nye kjæreste

Inga Berit strålte på konsert med sin utkårede.

(Se og Hør): I slutten av januar kunne Inga Berit Lein (36), som er høyaktuell i TV 2s «Farmen Kjendis», avsløre at hun hadde fått seg hemmelig kjæreste.

Til Se og Hør bekreftet den blide verdalsjenta da at hun hadde forelsket seg i Ingar Hanssen (36).

- Vi har vært sammen siden i høst, og møtte hverandre gjennom vår felles interesse for jakt og friluftsliv, fortalte hun.

Trives med kjæreste

Lørdag hadde turtelduene tatt turen til Rockefeller for å få med seg Staysman & Lazz og Plumbo sitt event «HELT SYKT STOR FEST» hvor de koste seg med god drikke og god musikk.

Overfor Se og Hør innrømmet den sprudlende «Farmen Kjendis»-profilen at hun trives godt med en kjæreste i livet, og at det koselig å ha noen å dele hverdagen med.

- Livet er veldig bra og han som kjæreste er bra. Det er deilig å ha noen å dele interesser, aktiviteter og dagliglivet med. Det er bestandig bra, delte hun smilende.

Duoen har også begynt å planlegge fremtiden sammen, men er ganske hemmelighetsfulle når det kommer til konkrete detaljer.

- Fremtiden håper vi blir som vi ønsker at den skal være. Vi har planene klare, fortalte hun lurt, og la lattermildt til:

- Tiden vil vise.

Saken fortsetter nedenfor.

Selv om Inga Berit nå begeistrer deltakere og seere i kjendisversjonen av «Farmen», vil mange huske den trivelige trønderjenta best fra TV 2-suksessen «Jakten på kjærligheten» i 2004.

36-åringen er blant tidenes mest populære bønder, og satte brev-rekord. Hun fikk hele 114 frierbrev! Siden den gang, har ingen andre kvinnelige deltaker vært i nærheten. Men til tross for alle frierbrevene, Amors piler traff ikke blink for Inga Berit i «Jakten på kjærligheten».

Det ble fort klart at hennes utkårede i serien, Henning André Andersen, ikke var den rette.​

Kort tid etter innspillingen av «Jakten på kjærligheten», forelsket hun seg helt uten tv-hjelp - i Svein Jarle Bjørnås (41). De to giftet seg i 2008, men ekteskapet raknet to år senere.

- Det var selvfølgelig en skuffelse. Foreldrene mine har holdt sammen i alle år. Da burde jeg også klare det. Heldigvis har alt gått veldig bra etterpå, fortalte hun til Se og Hør i 2014.

Har like interesser

Selv om skilsmissen ble et nederlag, ga hun ikke opp troen på kjærligheten.

- Hvis den rette mannen dukker opp, så dukker han opp, uttalte hun til Dagbladet samme år.

Og nå er Inga Berit altså lykkelig forelsket igjen i Ingar som bor to og en halv time unna i Tydal i Trøndelag. Og de deler begge to interessen for friluftsliv.

- Med fire hunder hjemme, går mye av fritiden med til å trene dem. Da er det viktig å ha en mann som trives ute. Vi er blant annet begge glad i å jakte, og nylig gikk vi på måneskinnstur på ski, fortalte reality-stjernen til Se og Hør sist måned.

LES OGSÅ: - Vi er romantiske gjennom små gleder i hverdagen​

«FARMEN»-NACH: Hva er de største snakkisene fra «Farmen Kjendis» denne uka? Hva synes Lene Elise Bergum (46) om å ryke ut rett før finaleuka, og hvorfor gjemte hun unna masse mat? Få de første reaksjonene fra den utslåtte deltakeren i Dagbladets «Farmen»-sending. I studio er også «Farmen»-blodfan Trym Mogen (24). Programleder: Miriam Bakkejord / Vi... Vis mer