Alexander Rybak dro på ferie med kjæresten:

Ladet opp til Eurovision med kjæreste-ferie

Etter år med kjærlighetssorg og vanskelige tanker er Eurovision-comebacket fylt av forelskelse og lidenskap.

LYKKE-PAR: - Noen ganger er man bare for lykkelig til å barbere bort barten, uttaler en strålende opplagt Alexander Rybak under dette Instagram-bildet av ham og Julie på kjærlighetstur til USA. Foto: Privat/ RybakOfficial Instagram
LYKKE-PAR: - Noen ganger er man bare for lykkelig til å barbere bort barten, uttaler en strålende opplagt Alexander Rybak under dette Instagram-bildet av ham og Julie på kjærlighetstur til USA. Foto: Privat/ RybakOfficial Instagram Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Alexander Rybak (31) er superklar for å levere varene for Norge i semifinalen i kveld, og i den store finalen i Eurovision Song Contest lørdag kveld.

LES MER: Ukens Se og Hør er i butikken nå!
LES MER: Ukens Se og Hør er i butikken nå! Vis mer

Den hviterussiskfødte nesoddingen ladet opp slik det sømmer seg en artist av hans kaliber: I stjernebyen Los Angeles!

Med kjæresten Julie Gaarud Holm (23) ved sin side ble det en etterlengtet kjærlighetsferie.

Barnlige sjeler

- Det er alltid befriende å besøke USA. Det er et favorittreisemål både for Julie og meg.

Etter en hektisk periode med forberedelser til Melodi Grand Prix i Oslo Spektrum, var det deilig å få litt tid sammen.

- USA er et herlig feriested for barnlige sjeler som er glad i god mat! påpeker en livsglad og lykkelig Alexander til Se og Hør.

Han og Julie har vært kjærester siden 2016.

SOL OG STJERNER: - USA er et favorittreisemål både for Julie og meg, stråler Alexander Rybak. I Los Angeles fikk han og kjæreste Julie Gaarud Holm smake på både sol- og stjerneliv. Foto: Privat
SOL OG STJERNER: - USA er et favorittreisemål både for Julie og meg, stråler Alexander Rybak. I Los Angeles fikk han og kjæreste Julie Gaarud Holm smake på både sol- og stjerneliv. Foto: Privat Vis mer

Møttes på Tinder

12. april det året la han ut bilde på sin Instagram-konto av to hender - Julie og Alexanders - som holdt hverandre kjærlig over et restaurantbord.

«Hurra for Tinder!» sto det under bildet.

De fant hverandre på den populære dating-appen, og Alexander var rask med å melde seg av, etter at han begynte å date vakre Julie!

- For første gang på mange år kjenner jeg på gleden ved å stole 100 prosent på ei jente. Nå vil jeg oppfordre andre til ikke å frykte kjærligheten - og inspirere folk til å elske hverandre, uttalte Alexander til Se og Hør knappe tre måneder etter å ha møtt sin nye, store kjærlighet.

Saken fortsetter nedenfor.

- Klarer du å koble av på fridagene - og bare være kjæreste?

- Heldigvis har jeg en jente som er veldig forståelsesfull. Julie skjønner at mitt artistliv periodevis kan ta alt fokus. Jeg er flink til å skille jobb og privatliv. Men jeg jobber fortsatt med å bli en enda bedre kjæreste, sier Alexander, og fortsetter:

- Ettersom vi har vært sammen i over to år nå, så håper jeg det tyder på at jeg gjør noe riktig! sier artisten med et stort smil.

Alexander Rybak intervjues om hvordan det var å vinne Eurovision Song Contest og Melodi Grand Prix, samtidig som han hadde kjærlighetssorg. Vis mer

Kjenner på savnet

Julie kapret den sprudlende og følsomme artisten ved å tørre å være seg selv i møte med den berømte Eurovision-legenden. Alexander fikk raskt stor tillit til Oslo-jenta, som jobber som grafisk designer for Ebok.no.

De nyter hvert sekund de får sammen, vel vitende om at artistkarrieren krever noen forsakelser - og mange reisedøgn.

- Det positive med fraværet er jo selvsagt den tiden vi får - når vi har vært borte fra hverandre lenge. Da har man kjent på savnet og blir nyforelsket igjen, sier Julie, og tilføyer:

- I tillegg er jeg verdens heldigste, som blir invitert med på jobbreiser iblant. Det er gøy å se hvor populær han er - også utenfor landets grenser. Han ble jo faktisk gjenkjent på gata opptil flere ganger i Los Angeles av amerikanske fans! stråler hun overfor Se og Hør.

- Herlig å ha Julie

Alexander legger ikke skjul på at kjæresten har en stor del av æren for at han i dag er i mer balanse enn det han var i årene etter megasuksessen med «Fairytale».

Låten satte poengrekord i Eurovision med sine 387 poeng i 2009. Alexander regner fortsatt seieren som karrierens høydepunkt - til tross for at suksessen også førte til mye stress, press og psykiske utfordringer.

For stjernelivet hadde en brutal skyggeside. «Alle» ville ha en bit av den superpopulære unggutten, og han møtte veggen flere ganger - noe han har vært åpenhjertig om.

- Du har snakket om sammenbrudd og angst. Har Julie vært med å gi deg roen du trenger i artistlivet?

- Det er herlig å ha Julie i livet mitt - på mange måter. Jeg har jo snakket en del om tankekjør i det siste, at jeg av og til har vanskelig for å sortere. Da er det fint å ha en kjæreste, for da har jeg så mye på timeplanen at jeg ikke rekker å bli dratt ned i tankekjøret, forklarer Alexander Rybak til Se og Hør.

I ukens Se og Hør kan du lese enda mer om Norges store Eurovision-håp.

LES OGSÅ: - Khloé og Tristan har flyttet sammen igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer