David og Victoria Beckham før drømmebryllupet

Ladet opp på luksusyacht

Mens Brooklyn Beckham forberedte bryllup, slappet resten av familien av – om bord i sitt nye flytende feriehjem.

FULL AVSLAPPING: David og Victoria Beckham på dekket til sin nye luksusyacht som David kjøpte like før jul. Bare dager senere giftet de bort eldstesønnen sin. Foto: MEGA
FULL AVSLAPPING: David og Victoria Beckham på dekket til sin nye luksusyacht som David kjøpte like før jul. Bare dager senere giftet de bort eldstesønnen sin. Foto: MEGA Vis mer
Publisert

David Beckham (46) slo på stortrommen da han investerte i et nytt feriehjem for familien. Den tidligere fotballspilleren har ofte hatt med seg familien sin på yachten til sin gode venn Elton John (75), men nå var tiden inne til å kjøpe sitt eget flytende palass.

I desember betalte han nemlig litt over 60 millioner kroner for en 100 fot stor luksusbåt fra Ferretti.

- David tittet litt rundt på forskjellige yachter i løpet av sommeren, og bestemte seg for å unne seg selv en. Han har hjulpet til med å designe båten selv, og har vært veldig hands-on i hele prosessen, sa en kilde til avisen The Sun i desember.

Båten ble døpt Seven (syv), som var Beckhams draktnummer i Manchester United fra midten av 90-tallet.

Fikk endelig med kona

Den profilerte familien har et aktivt liv, så det har ikke vært så mye tid til familieferier med den nye båten. David har vært på små turer sammen med kompiser og noen av barna.

Men uken før David og Victoria (48) skulle gifte bort sin eldste sønn Brooklyn (23), fikk ekteparet endelig muligheten til å nyte noen solfylte dager på den flotte båten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer