Petter Stordalen og Märta Elander Wistén:

Ladet opp med kjæresten før dette

Hotellkongen nøt en romantisk ferie med sin svenske kjæreste.

NYÅPNING: I forrige uke åpnet Petter Stordalen sitt splitter nye nabolagshotell på Hasle i Oslo. Før dette var han imidlertid på ferie med sin utkårede for å feire kjærligheten og lade opp batteriene. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
NYÅPNING: I forrige uke åpnet Petter Stordalen sitt splitter nye nabolagshotell på Hasle i Oslo. Før dette var han imidlertid på ferie med sin utkårede for å feire kjærligheten og lade opp batteriene. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert

Forrige uke åpnet hotellkongen Petter Stordalen (58) sitt splitter nye nabolagshotell med navn Quality Hotel Hasle Linie i Oslo. Åpningen ble blant annet feiret med sablering av champagne og tale fra Stordalen.

Før den ovennevnte hotellåpningen forrige uke reiste Stordalen og kjæresten i all hemmelighet på en romantisk ferie sammen for å feire kjærligheten. Bildene kan du se eksklusivt her.

Tilbake i Oslo, var han i fyr og flamme da hotellet åpnet:

- Dette føles veldig bra. Det er mange som sier: «Men Petter, hvordan kan du åpne et nytt hotell under en pandemi?» Det er ikke slik at dette hotellet er blitt bestemt oppført og bygget på et kvarter. Dette var vedtatt og bestemt lenge før krisen, sa Stordalen til Børsen på åpningsdagen.

TABBE: Petter Stordalen blir gjort oppmerksom på en liten detalj VED det nye hotellet hans på Hasle i Oslo som gjør at han bryter ut i latter. Reporter: Linn-Christin Marthinussen. Video: Julie Tran / Signe Stenersen. Vis mer

Stordalen har tidligere vært åpen om at coronapandemien rammet ham hardt, blant annet under et besøk hos «Lindmo» i fjor.

Det skal imidlertid nevnes at det også kom et stort lyspunkt i Stordalens liv under pandemien - nemlig hans svenske kjæreste Märta Elander Wistén (31).

Ladet opp batteriene

Det var i starten av juli i fjor det ble kjent at de to hadde funnet kjærligheten. I et intervju med Aftonbladet kom det etter hvert frem at Märta kom på besøk til Norge kort tid før landet gikk i lockdown.

Her ble hun værende i 100 dager.

- Hun fikk skiftet fokuset mitt fra alt det fryktelige som skjedde. Coronaen har ikke bare vært negativ, var blant det han sa til den svenske avisen da.

OM KJÆRESTEN: Petter Stordalen var blant gjestene på «Senkveld», og der åpnet han seg om kjæresten. Video: TV 2 Vis mer

Duoen virker å være svært forelsket, noe som gjenspeiler seg i Se og Hørs eksklusive bilder av paret fra en nylig ferie. Bildene kan du se her.

Ferien fant sted på den greske øya Mykonos hvor de tilbrakte kvalitetstid på luksuriøst vis både på land og i vannet. På Se og Hørs eksklusive bilder kan man blant annet se paret i hete omfavnelser i havet, og ute i Mykonos gater mens de leier hender.

VANSKELIG: Petter Stordalen forteller om den vanskelige økonomiske situasjonen selskapene hans er i på besøk hos Anne Lindmo. Video: NRK Vis mer

Sov og spiste godt

Siden Stordalen og Wistén ble et par har ikke førstnevnte holdt igjen når det kommer til å dele gode ord om sin utkårede. Det gjorde han blant annet under et besøk hos «Senkveld» tidligere i år.

Som nevnt tilbrakte paret den første delen av pandemien sammen, noe som gjorde Stordalen svært godt.

Da han beskrev forholdet sa han følgende:

- Jeg kan oppsummere med hva Märta betydde for meg i den perioden: jeg begynte å sove godt, spise godt og le godt, og det er faktisk noen av de viktigste tingene for å komme gjennom en krise.

KASTET UT: Da Petter Stordalen stilte noen krav til «Skavlan»-redaksjonen, gikk det ikke helt som han hadde tenkt. Lyd: Storm Productions Vis mer

LES OGSÅ: Roser kjæresten på valentinsdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer