HOT: Mange Beyoncé-frelste fans gleder seg til popdivaen skal legge ut på verdensturne i neste måned, og flere konserter i Europa har allerede blitt utsolgt. Foto: Stella Pictures
HOT: Mange Beyoncé-frelste fans gleder seg til popdivaen skal legge ut på verdensturne i neste måned, og flere konserter i Europa har allerede blitt utsolgt. Foto: Stella PicturesVis mer

Lader opp til verdensturné med platinablondt hår

Beyoncé har endret stil før hun kommer til Norge.

SEOGHØR.NO: 28. mai i år entrer popdiva Beyoncé Knowles (31) Telenor Arena på Fornebu utenfor Oslo, og med en nesten utsolgt konsert er det fare for at det blir knallgod stemning når Mrs. Carter skal gi det norske folket valutta for pengene.

Denne uken slapp hovedsponsor Pepsi, som Beyoncé er ambassadør for, nye foxy promobilder av den hotte superstjernen - og med platinablondt hår lader den flotte ettbarnsmoren opp til verdensturne.

Selv om det er billetter igjen å få tak til Norges-konserten, er det flere konserter rundt om i Europa som for lengst er utsolgt, skal vi tro konsertarrangør Live Nation sin Facebook-side:

«En av de mest etterlengtede turneene i år ser ut til å oppfylle forventningene! Siden billettsalget startet 11.februar har Beyoncé solgt ut 2x Antwerpen, 2x Amsterdam, 2x Paris, 2x Dublin, Montpellier, København, Milan, Bratislava og Stockholm. Alt tyder på at det ikke vil gå lang tid før konserten i Telenor Arena 28. mai også er utsolgt».

I disse dager har man kunne se Beyoncé åpne opp om privatlivet sitt i dokumentarserien «Life Is But a Dream». Hun har blant annet snakket åpenhjertig om spontanaborten som hun og ektemannen Jay-Z (43) opplevde året før lille Blue Ivy (1) kom til verden.

- For snart to år siden ble jeg gravid for første gang. Jeg hørte hjerteslagene, og det var den mest fantastiske musikken jeg noensinne hadde hørt. Vi valgte ut babynavn, og jeg prøve å se for meg hvordan min baby kom til å se ut. Jeg følte et veldig morsinstinkt, forteller hun i dokumentaren.

Men noe som ikke skulle skje skjedde.

- Jeg dro til legen, og de fant ingen hjerterytme. Uken i forveien hadde jeg også vært til legesjekk, og da så alt bra ut. Men nå slo ikke hjertet. Det er det tøffeste jeg har vært igjennom, sier 31-åringen åpenhjertig videre.

Verdensturneen starter i Beograd i Serbia 15.april før hun etter å ha avholdt konsert i Stockholm 29.mai tar pause i én måned. Deretter avholdes konserter rundt om i USA, før hun avslutter showet i ektemannens hjemby Brooklyn 3.august på Barcleys Center - hvor paret forøvrig leier et lekerom til datteren for seks millioner kroner.

Verdensturneen har fått det klingende navnet «The Mrs. Carter Show Wold Tour», ettersom sangstjernen jo er gift med den verdensberømte rapperen og musikkguruen Shawn «Jay-Z» Carter.

LES OGSÅ: Beyoncé mobbes på nettet