Lader opp til «Beat for Beat» i Afrika

Atle Pettersen hjalp innbyggerne i Tanzania med å få et nytt syn på livet. Se video!

STILLER OPP FOR VELDEDIGHETSPROSJEKT: Atle Pettersen leder optikerkjeden Specsavers kampanje for å samle inn briller til innbyggerne i Tanzania. Foto: Specsavers
STILLER OPP FOR VELDEDIGHETSPROSJEKT: Atle Pettersen leder optikerkjeden Specsavers kampanje for å samle inn briller til innbyggerne i Tanzania. Foto: Specsavers Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Artisten Atle Pettersen (26) debuterer 18. mars som ny programleder i det populære NRK-programmet «Beat for Beat».

Deler av oppladningen har sangeren tilbragt i Tanzania, hvor han har hjulpet til i en veldedighetsaksjon for å skaffe briller til folk med synsproblemer i det afrikanske landet.

Nølte ikke

Brillene stammer fra nordmenn som har donert sine brukte briller til det gode formålet. Optikerkjeden Specsavers står bak innsamlingen.

- Da Specsavers ringte og spurte om jeg kunne tenke meg å være ambassadør for prosjektet, tenkte jeg ikke lenge før jeg sa ja.

- Godt syn skal ikke være et gode forbeholdt oss her hjemme. Det gleder meg at jeg og resten av teamet fra Specsavers kan bidra til bedret øyehelse for flere barn og voksne i Tanzania, sier Atle.

Se Specsavers egen video fra Atles opphold her:

Flere tusen par briller skal deles ut i løpet av oppholdet. I får mange innbyggere i hovedstaden Dar es Salaam også tilbud om synsundersøkelse.

Men det er ikke bare den nye TV-jobben og veldedighetsprosjektet i Tanzania som får Atle til å smile om dagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer