HVEM VINNER?: Adam og Svein har sikret seg finaleplasser, men hvem stikker av med seieren? Foto: TV3
HVEM VINNER?: Adam og Svein har sikret seg finaleplasser, men hvem stikker av med seieren? Foto: TV3Vis mer

Lader opp med te og truse

Men Svein Østvik får hetta om ikke vinner-trusa er nyvasket!

Seher følger kveldens Sangstjernefinale direkte fra klokken 20.00.

SEHER.NO: Torsdag kveld er endelig oppgjørets time kommet - det er nå det skal avgjøres om det blir Charterfebers Svein Østvik eller Homsepatruljens Adam Schjølberg (25) som stikker av med seieren i TV3s Sangstjerner.

Og mens Adam spiser sitron for å forberede stemmen på kveldens strabaser, lader Svein opp med helt andre ting.

- Dette er grønn te - selv om det ser ut som urin. Så det er med litt blandet følelse at jeg drikker dette her, sier Svein til Seher.no.

Men det er ikke bare stemmen som må pleies. Svein er også avhengig av sin helt spesielle lykke-truse før han entrer scenen.

- Jeg begynte å gå med en truse, og den har jeg da helt nyvaska til hver torsdag. Og jeg får litt sånn nerver hvis ikke den er helt nyvaska.

Se video om hvordan Svein og Adam lader opp her! (Artikkelen fortsetter nedenfor)Den av finalistene som stikker av med seieren i kveld får i tillegg til heder og ære muligheten til å gi ut en singel. Låta er skrevet av jurymedlemmene Christian Ingebrigtsen og Åge "Glam" Sten Nilsen.

Og de to jurymedlemmene bidrar med mer enn bare tekst og musikk til vinnerlåten. Hva de har gjort med låta kan du se her! (Artikkelen fortsetter nedenfor)Fremføringen av den nye låta er ventet å bli kveldens høydepunkt, men Adam og Svein skal konkurrere i flere musikksjangere.

Juryen har fått plukke ut to låter de mener kler finalistenes stemmer, og får dermed høre Adam synge David Bowies "Young Americans", mens Svein skal bryne seg på Meatloafs slager "I'll Do Anything For Love".

Når de skal synge sine favorittlåter har Adam valgt Amii Stewarts "Knock On Wood", mens Svein skal gi alt med Steppenwolfs "Born To Be Wild".

Finalistene skal også synge Take Thats "Back For Good" sammen - en duettopplevelse som det trolig vil bli vanskelig å glemme...