NY FLAMME: Shia LaBeouf dater Lauren Hastings, som fikk sitt gjennombrudd i Justin Timberlakes "Cry me a river"-musikkvideo.
NY FLAMME: Shia LaBeouf dater Lauren Hastings, som fikk sitt gjennombrudd i Justin Timberlakes "Cry me a river"-musikkvideo. Vis mer

LaBeoufs sexy modell-flamme

Transformers-stjernen dater Justins video-babe.

SEHER.NO: "Transformers"-helten Shia LaBeouf (21) skal iflølge kilder ha forelsket seg i Justin Timberlakes "videobabe" Lauren Hastings (23).

Hastings, som er modell, fikk sitt store gjennombrudd som flammen til Justin i musikkvideoen til låten "Cry me a river", skriver Female First.

Hun er også kjent for tidligere å ha anklaget skandaleskuespillerinne Lindsay Lohan for å ha stjålet en masse designerklær til en verdi av nærmere 50.000 kroner fra henne.

Lohan på sin side nektet for å ha stjålet noe som helst.

LaBeouf og Hastings skal ha blitt observert på flere hete stevnemøter, blant annet spiste de en romantisk middag på New York-restauranten Beatrice Inn nylig, og ifølge kilder var det helt tydelig at de to er et par.

- Han (LaBeouf) traff henne gjennom en felles venn, og synes hun er en av de vakreste jentene han noensinne har sett, sier en venn av den Indiana Jones-aktuelle skuespilleren.

"Indiana Jones og Krystallhodeskallens rike" med Harrison Ford og Shia LaBeouf har premiere på norske kinoer 22. mai.

LES OGSÅ: - Etterlyst av politiet