NYGIFTE: Shia LaBeouf og Mia Goth giftet seg sist uke etter å ha vært kjærester i nesten fire år. Foto: wenn.com
NYGIFTE: Shia LaBeouf og Mia Goth giftet seg sist uke etter å ha vært kjærester i nesten fire år. Foto: wenn.comVis mer

LaBeouf: Lekket bryllupsnyhet ved en feiltakelse

- Planen var at det skulle være en privat hendelse.

SEOGHØR.NO: I mars kom nyheten om at Hollywood-stjernen Shia LaBeouf (30) hadde fridd til kjæresten Mia Goth (22), som han har vært sammen med siden desember 2012.

Mandag 10. oktober overrasket paret med å gifte seg i en seremoni i Las Vegas som ble live streamet fra Viva Las Vegas-kapellet via kjendisnettstedet TMZ.

Nå bekrefter «Transformers»-stjernen at bryllupet ikke var et PR-stunt, men at det heller ikke var meningen at hele verden skulle få være vitner til vielsen det via en live stream.

- Planen var at det skulle være en privat hendelse, forteller LaBeouf til Ellen DeGeneres (58) tirsdag, ifølge UsWeekly.com.

Men som en del av et pakketilbud var en live stream av seremonien inkludert i prisen. Dette takket paret nei til.

- Jeg sa til dem at vi ikke trengte dette. At det holdt med vårt eget private opptak. Vi hadde mødrene våre der. Og de sa at det var helt i orden, forklarer han videre.

Saken fortsetter under:

- Vi er stolte

Dessverre gikk det ikke helt etter planen.

Da de nygifte kom hjem oppdaget de at vielsen hadde blitt sendt live likevel. Shia ringte til kirken og ble fortalt at noen hadde trykket på en feil knapp som sender videoen direkte til TMZ.

Selv om ikke den store dagen ble like intim og privat som de først ønsket, så bærer de ikke nag for det som skjedde.

- Jeg snakket med jenta mi og hun sa: «Det er ikke så mye å gjøre med det nå». Og vet du hva? Vi er stolte over det. Det var kjærlighet.

- Fedrene våre hadde ikke mulighet til å være der, så det var egentlig ganske fint at de fikk se det likevel, sier 30-åringen.

NY HVERDAG SOM MANN OG KONE: I helgen koste det nygifte paret seg i en park i Los Angeles med hunden deres Brando. Foto: wenn.com
NY HVERDAG SOM MANN OG KONE: I helgen koste det nygifte paret seg i en park i Los Angeles med hunden deres Brando. Foto: wenn.com Vis mer

LES OGSÅ: Shia LaBeouf: - Jeg ble pisket og voldtatt