<strong>DEN NAKNE SANNHET:</strong> Lady Gaga publiserte dette bildet på Twitter og viste verden hvordan hun ser ut uten sminke.  Foto: Lady Gaga/Twitter
DEN NAKNE SANNHET: Lady Gaga publiserte dette bildet på Twitter og viste verden hvordan hun ser ut uten sminke. Foto: Lady Gaga/Twitter Vis mer

La ut usminket bilde på Twitter

Slik ser Lady Gaga ut bak all staffasjen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hun er kjent for sine nærmest utenomjordiske antrekk, men nylig bestemte Lady Gaga (25) seg for å vise fansen hvordan hun ser ut under all staffasjen. «Marry the Night»-sangeren publiserte et usminket bilde av seg selv på Twitter, som vekker oppsikt fordi stjernen ser overraskende normal ut.

«Ha en vakker dag» skriver stjernen under bildet.

Det har den siste tiden vært stille rundt Gaga som i disse dager er travelt opptatt med å forberede «Born This Way»-turnéen som begynner neste måned. Nylig fortalte hun i et intervju med Oprah Winfrey at hun vil ta en pause fra media.

- Bortsett fra dette intervjuet, Oprah, kommer jeg ikke til å snakke noen andre på en veldig lang stund. Jeg må stenge støyen ute. Det siste jeg har begynt med er å ikke lese en eneste ting om meg selv.  Ingen presse, ingen TV. Hvis mamma ringer og sier «Har du hørt at?» vil jeg ikke høre noe om hva som skjer. Jeg stenger det helt ute, sier Gaga under intervjuet.

Nå bruker hun istedet Twitter for å holde kontakten med fansen. 

Lady Gaga dater for tiden skuespilleren Taylor Kinney (30) og drømmer nå om å gifte seg og få barn med ham.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Noen ganger føler jeg meg verdiløs  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer