LA UT ULTRALYDBILDE: Kendra Wilkinson slapp selv nyheten om at hun skal få en sønn på sin private hjemmeside. Foto: http://kendrawilkinson.celebuzz.com
LA UT ULTRALYDBILDE: Kendra Wilkinson slapp selv nyheten om at hun skal få en sønn på sin private hjemmeside. Foto: http://kendrawilkinson.celebuzz.comVis mer

La ut ultralydbilde på nettet

- Jeg tenkte bare "Herregud!", sier den lykkelige TV-stjernen etter at hun fikk vite barnets kjønn.

SEHER.NO: Kendra Wilkinson har forlatt programmet "Playboypikene" og gründeren Hugh Hefner, men nå får hun snart en ny lekekamerat - en liten sønn.

Kendra - som giftet seg i juni med NFL-stjernen Hank Baskett- røpet kjønnet på barnet på sin private blogg tirsdag, etter at hun hadde vært på ultralydundersøkelse.

- Hank og jeg får en gutt. Jeg tenkte bare "Herregud, jeg skal få en sønn, ". I dag vil alltid være en av de mest minneverdige dagene i livet mitt, skrev Kendra på hjemmesiden.

Den tidligere Playboy-modellen la også ut et billde av seg selv mens hun ble undersøkt med ultralyd.

Og Kendra legger ikke skjul på at hun er klar for å skjemme bort den lille gutten når han etter planen ankommer rundt juletider.

- Uansett om han blir en idrettsutøver eller ikke, så kommer han til å bli en mammagutt. Og det er ikke tvil om at han kommer til å bli kjekk... Bare se på faren!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Hefner gjest i eksens bryllup