La ut toppløsbilde på nettet

Rihanna-fansen fikk seg en overraskelse.

ELSKER Å DELE BILDER MED FANSEN: Rihanna er svært aktiv på sosiale datasider som Twitter, og deler hyppig sine private bilder med fansen. Foto: Stella Pictures
ELSKER Å DELE BILDER MED FANSEN: Rihanna er svært aktiv på sosiale datasider som Twitter, og deler hyppig sine private bilder med fansen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Rihanna (24) er kjent for å være svært aktiv på sosiale medier og har tidligere skapt debatt ved blant annet å legge ut bilder av seg selv på rockefestivalen Coachella, mens hun deler opp noe som ser ut som kokainpulver.

Nå vekker hun igjen oppsikt, etter at hun ifølge kjendisbloggeren Perez Hilton tirsdag kveld la ut et toppløsbilde av seg selv på den sosiale bildetjenesten Instagram.

SISTE SJANSE! STEM PÅ ÅRETS TV-NAVN OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

- Hun har tvitret om at hun vil forsøke å gjøre heterofile jenter bifile, men vi trodde aldri at hun skulle prøve det, skriver Perez Hilton i en spøkefull kommentar.


Rihanna har også tidligere lagt ut lettkledde bilder av seg selv på nettet, men går i det nye bildet lenger enn tidligere.

Hennes forkjærlighet for å dele de lettkledde bildene av seg selv, er et stort sprang fra hennes reaksjon i 2009, da private bilder av henne ble lekket på nettet.

Den gangen satte Rihanna advokatene sine på saken, for å fjernet bildene som blant annet viste henne naken på en seng.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg trives med å være naken

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer